سه‌شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۵ 
qodsna.ir qodsna.ir

شهادت 18 دانش‌آموز و معلم در غزه طی ماه اکتبر

وزارت آموزش و پرورش غزه از شهادت ۱۴ کودک و دانش‌آموز و چهار معلم در ماه اکتبر (مهرماه 1405) گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزار قدس (قدسنا) وزارت آموزش و پرورش غزه اعلام کرد بخش آموزشی این منطقه همچنان با پیامدهای حملات مستمر به مدارس و مراکز آموزشی و خسارات گسترده واردشده به زیرساخت‌های آموزشی مواجه است؛ خساراتی که روند عادی آموزش را مختل کرده و مانع حضور هزاران دانش‌آموز در کلاس‌های درس شده است.

 

این آمار در حالی منتشر می‌شود که رژیم صهیونیستی همچنان تفاهم‌های آتش‌بس را نقض می‌کند و با ادامه بمباران، تیراندازی و حملات در مناطق مختلف نوار غزه، محدودیت‌های ورود نیازهای اساسی را نیز حفظ کرده است؛ موضوعی که شرایط انسانی را وخیم‌تر کرده و بخش‌های مختلف، از جمله آموزش، را با تهدیدهای جدی روبه‌رو ساخته است.

 

با وجود اجرایی شدن توافق آتش‌بس، مراکز آموزشی و دانش‌آموزان همچنان با پیامدهای جنگ و تداوم تجاوزات مواجه هستند. بازسازی و ترمیم مدارس آسیب‌دیده، تأمین لوازم و تجهیزات آموزشی و فراهم کردن زمینه بازگشت هزاران کودک به حق طبیعی خود برای تحصیل، از مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی نظام آموزشی غزه به شمار می‌رود.

 


| شناسه مطلب: 422796







نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.