دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵ 
qodsna.ir qodsna.ir

قالیباف: وزرای دفاع در مسیر شهادت پیش‌قراول بودند

قالیباف گفت: یاد شهدای دولت به‌ویژه شهدای وزارت دفاع گرامی؛ شهدایی که پیش‌قراولان شهدای کابینه بودند.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی وبیناری امروز (یکشنبه 26 مهر) و بعد از دفاعیات رئیس جمهور از مهرداد اخلاقی وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح اظهار کرد: یاد شهدای دولت به‌ویژه شهدای وزارت دفاع را گرامی می‌داریم؛ شهدایی که پیش‌قراولان شهدای کابینه بودند.


وی افزود: اگر نگاهی به گذشته داشته باشیم، شهید چمران، شهید نامجو، شهید فکوری، شهید شمخانی و شهید نصیرزاده از جمله وزیران دفاع ما بودند که این موضوع نشان می‌دهد این افراد در مسیر جهاد و شهادت پیش‌قراول بودند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امیدوارم بتوانیم راه شهدای بزرگی را که در این حوزه پرچمدار بودند از جمله شهید فخری‌زاده، شهید حاجی‌زاده، شهید تهرانی‌مقدم و دیگر شهدا، به فضل الهی ادامه دهیم.
 

قالیباف خاطرنشان کرد: حتما عزیزان ما در مجلس نیز به این شرایط حساس و این روز مهم توجه دارند.

انتهای پیام/م.ت


| شناسه مطلب: 422274







نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.