سه‌شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ 
qodsna.ir qodsna.ir
رهبر شیعیان نیجریه:

خون شهید خامنه‌ای گریبان صهیونیست‌ها را خواهد گرفت

شیخ زکزاکی گفت: امام شهید خامنه‌ای و خون پاک ایشان، گریبان رژیم سرطانی صهیونیستی را خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از خبرگزاری شهاب ، شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر شیعیان نیجریه در پیامی به مراسم رونمایی از ترجمه کتاب إنّ مع الصبر نصراً (خون دلی که لعل شد) به زبان هوسا گفت: امام شهید خامنه‌ای و خون پاک ایشان، گریبان رژیم سرطانی صهیونیستی را خواهد گرفت.
 

مراسم رونمایی از ترجمه زبان هوسای کتاب إنّ مع الصبر نصراً همزمان با ارسال پیام ویژه‌ای از سوی شیخ ابراهیم زکزاکی و با حضور فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت ایران، در ۲۸ اردیبهشت برگزار شد.

در این مراسم که با حضور جمعی از اندیشمندان، فعالان فرهنگی و شخصیت‌های حوزوی و بین‌المللی همراه بود، از ترجمه‌های آلمانی و قزاقی این اثر نیز رونمایی شد؛ آثاری که به همت معاونت امور بین‌الملل دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی شهید خامنه‌ای (قدس‌سره) ترجمه و منتشر شده‌اند.
 

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در مصاحبه‌ای طی این مراسم، ضمن تأکید بر مهارت برجسته رهبر شهید انقلاب در روایت‌گری، بر اهمیت ترجمه و چاپ کتاب‌های زندگی‌نامه شخصیت‌های برجسته انقلاب اسلامی به زبان‌های مختلف تأکید کرد. وی این اقدام را راهی برای آشنایی ملت‌های جهان با ریشه‌های پایداری ملت ایران در برابر استکبار دانست.


بخش برجسته این مراسم، پخش پیام تصویری شیخ ابراهیم زکزاکی، رهبر شیعیان نیجریه بود. ایشان در پیام خود به پیشینه خانوادگی و تاریخ مبارزاتی امام خامنه‌ای اشاره کرده و ایشان را خلف صالح امام خمینی توصیف نمودند. شیخ زکزاکی بیان داشت که رهبر شهید، علیرغم جراحاتی که بیش از چهار دهه همراه داشت، با عزمی راسخ و نشاطی جوانانه در مسیر انقلاب و دفاع از امت اسلامی گام برمی‌داشت.


شیخ زکزاکی همچنین به واقعه ارسال پیام رئیس‌جمهور فعلی آمریکا به امام خامنه‌ای در اولین دوره ریاست‌جمهوری‌اش اشاره کرد؛ پیامی که رهبر شهید حتی از دریافت آن خودداری کردند. وی به نقل از یک شاهد عینی آمریکایی درباره آن واقعه گفت: گویا روح امام خمینی بر زبان او سخن می‌گفت.


رهبر شیعیان نیجریه در بخش دیگری از پیام خود، امام خامنه‌ای را شخصیتی بی‌نظیر در علم، شجاعت، اندیشه و رهبری توصیف کرد و تأکید نمود که پیروان این شهید با او عهد می‌بندند که راهش را ادامه دهند.

شیخ ابراهیم زکزاکی درباره اثر خون شهید خامنه‌ای گفت: امام سید علی خامنه‌ای ثابت کرد که یک رهبر چگونه باید باشد؛ رهبری که به فکر مردم و امت خویش است، نه به فکر خود. تمام دغدغه او بقای امت بود و شک نداریم که خون او گریبان حامیان این جنایتکاران را خواهد گرفت تا زمانی که این غده سرطانی به نام رژیم صهیونیستی نابود شود و استکبار غربی سقوط کند، ان‌شاءالله.


رهبر شیعیان نیجریه در پایان سخنان خود بر آینده روشن جریان حق علیه استکبار به رهبری امام سید مجتبی خامنه‌ای در این مسیر تأکید کرد و گفت: سید مجتبی خامنه‌ای ان‌شاءالله این راه را تا افول استکبار جهانی و برپایی قدرت واحد و والای انقلاب اسلامی ادامه خواهد داد.


شایان ذکر است کتاب «إنّ مع الصبر نصراً» خاطرات خودنوشت آیت‌الله العظمی سید علی حسینی خامنه‌ای به زبان عربی است که در آن بخشی از زندگی، دوران کودکی، فضای خانواده، تحصیلات حوزوی، مبارزات سیاسی و سال‌های زندان و تبعید خود را پیش از پیروزی انقلاب اسلامی روایت کرده‌اند. این اثر نخستین بار به زبان عربی منتشر شد و پس از آن به بیش از ۲۰ زبان زنده دنیا ترجمه و چاپ شده است. همچنین نسخه صوتی انگلیسی آن نیز از طریق پلتفرم‌های رسمی رسانه‌ای متعلق به رهبر شهید انقلاب اسلامی در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.

انتهای پیام/24




مطالب مرتبط

امروز در شبکه پرس تی وی انجام می شود؛

گفتگوی زنده با شیخ زکزاکی دبیرکل جنبش اسلامی نیجریه برای نخستین بار پس از آزادی
امروز در شبکه پرس تی وی انجام می شود؛

گفتگوی زنده با شیخ زکزاکی دبیرکل جنبش اسلامی نیجریه برای نخستین بار پس از آزادی

شبکه پرس تی‌وی با شیخ ابراهیم زکزاکی، دبیر کل جنبش اسلامی نیجریه به‌طور زنده گفت‌و‌گو می‌کند. مرضیه هاشمی میزبان این گفت‌وگوی زنده است که برای اولین بار پس از آزادی زکزاکی از زندان صورت می‌گیرد.

|

حمایت مسیحیان از حرکت انقلابی شیخ زکزاکی

حمایت مسیحیان از حرکت انقلابی شیخ زکزاکی

«یوحنا بورو» رئیس مسیحیان ایالت کادونای نیجریه: بنده به عنوان یک مسیحی از «شیخ ابراهیم زکزاکی» و حرکت انقلابی اش حمایت می کنم آنها اسلام واقعی برگرفته از عشق و صلح را به بشریت ارائه می کنند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.