دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ 
qodsna.ir qodsna.ir

فعال اسپانیایی: به حمایت از ملت فلسطین تا پایان محاصره و توقف نسل‌کشی ادامه می‌دهیم

سیف ابو کشک فعال اسپانیایی فلسطینی ناوگان جهانی الصمود که به تازگی آزاد شد و اراضی اشغالی را ترک کرد، گفت رژیم صهیونیستی به قوانین بین‌المللی پایبند نیست و کشتی‌های ناوگان الصمود را در فاصله‌ای بیش از ۷۰۰ مایل دریایی مورد حمله قرار داد.

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)، وی تاکید کرد: «ما به حمایت از ملت فلسطین در مبارزه برای آزادی ادامه خواهیم داد.»


ابو کشک همچنین گفت: «جان ما ارزشمندتر از جان مردم غزه نیست؛ مردمی که با شدیدترین اشکال ظلم و ستم روبه‌رو هستند.»


این فعال اسپانیایی افزود: «مبارزه ما بخشی از یک روند تکمیلی است که هدف آن پایان دادن به محاصره غزه، توقف نسل‌کشی و مجرم شناختن رژیم اشغالگر است.»


ابو کشک و تیاگو آویلا فعال برزیلی پس از حمله نیروی دریایی رژیم صهیونیستی به کشتی‌های «ناوگان الصمود» در آب‌های بین‌المللی بازداشت شده بودند. در جریان این حمله، شماری از کشتی‌ها توقیف و صدها فعال حاضر در آن بازداشت شدند که بیشتر آنها بعداً آزاد شدند، اما آویلا و ابو کشک به داخل سرزمین‌های اشغالی منتقل شدند و در نهایت دیروز پس از مدت‌ها بازداشت و بدرفتاری، آزاد شده و اراضی اشغالی را ترک کردند.

انتهای پیام/ 24




مطالب مرتبط

تجمع  در اسپانیا در حمایت از فعالان ناوگان الصمود

تجمع در اسپانیا در حمایت از فعالان ناوگان الصمود

ده‌ها فعال و حامی آرمان فلسطین روز جمعه مقابل ساختمان وزارت خارجه اسپانیا در مادرید تجمع کرده و خواستار آزادی فوری «سیف ابوکشک» فعال فلسطینی-اسپانیایی و «تیاگو آویلا» فعال برزیلی شدند که از سوی رژیم صهیونیستی بازداشت شده‌اند.

|

فریاد محکومیت رژیم صهیونیستی در برزیل

فریاد محکومیت رژیم صهیونیستی در برزیل

صدها نفر از شهروندان برزیلی با برگزاری تظاهرات در شهر سائوپائولو، پایان تهاجم رژیم صهیونیستی علیه غزه را خواستار شدند و حمایت خود از فعالان ناوگان کمک‌های بشردوستانه‌ «الصمود» را اعلام کردند.

|

۴۲ عضو ناوگان الصمود اعتصاب غذا کردند

۴۲ عضو ناوگان الصمود اعتصاب غذا کردند

ناوگان الصمود امروز (دوشنبه) اعلام کرد ۴۲ عضو این ناوگان کمک‌رسان به غزه که توسط رژیم صهیونیستی توقیف شده، اعلام کردند که بابت اقدامات صهیونیست‌ها در نوار غزه به اعتصاب غذا دست زده‌اند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.