پنج‌شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

اسامه حمدان: پیشنهادی برای خلع سلاح مقاومت دریافت نکرده‌ایم

«اسامه حمدان»، از رهبران ارشد جنبش حماس، با تأکید بر اینکه مقاومت تا پایان اشغالگری حق قانونی و مسلم ملت فلسطین است، اعلام کرد که این جنبش هیچ پیشنهاد رسمی یا پیش‌نویسی درباره سلاح مقاومت دریافت نکرده است.

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)، حمدان چهارشنبه شب در گفت‌وگو با شبکه الجزیره اظهار داشت که تا این لحظه هیچ‌گونه پیش‌نویس یا پیشنهاد رسمی از سوی میانجی‌ها در خصوص سلاح مقاومت به دست این جنبش نرسیده است. وی همچنین شایعات مربوط به تصمیمات داخلی برای توقف فعالیت‌های نظامی را رد و تأکید کرد که حماس هیچ مصوبه رسمی مبنی بر منجمد کردن سلاح مقاومت نداشته است.

 

این رهبر برجسته حماس تصریح کرد که موضع ملی فلسطین تغییرناپذیر است و مقاومت تا زمانی که اشغالگری ادامه داشته باشد، به عنوان یک حق مشروع باقی خواهد ماند.

 

حمدان در پایان با اشاره به طرح‌های مطرح شده درباره آینده غزه، خاطرنشان کرد که ملت فلسطین هرگونه قیمومت خارجی را رد می‌کند و به هیچ وجه پذیرای نیروهای بین‌المللی برای جایگزینی با ارتش اشغالگر نخواهد بود.

 

روزنامه نیویورک تایمز آمریکا روز سه شنبه به نقل از منابعی مسئول در این کشور مدعی شد که آمریکا پیش‌نویسی را آماده می‌کند که از جنبش حماس می‌خواهد سلاح‌هایی سنگین را که می‌توان رژیم صهیونیستی  را هدف قرار دهد، تحویل دهد.

 

انتهای پیام/ سش


| شناسه مطلب: 413841







نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.