دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir
خبرگزاری صفا بررسی کرد؛

موج جدید بارش‌ها در غزه؛ چادرهای فرسوده سرپناه مناسبی در برابر باد و سرما نیستند

موج جدید بارش ها در غزه در سایه فرسودگی چادرهای آوارگان و ممانعت اشغالگران از ورود چادرهای جدید و کانکس شرایط را برای ساکنان این منطقه به شدت بغرنج کرده است.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) خبرگزاری صفا فلسطین در گزارشی درباره غزه با توجه به شرایط بد جوی نوشت: بارش سنگین باران سبب آبگرفتگی صدها چادر اسکان شهروندان در غزه شد که این موضوع سبب بغرنج شدن اوضاع بشری در نوار غزه در سایه بارش باران و وزش بادهای شدید شده است.

 

این گزارش می افزاید: بارش باران در مناطق مختلف غزه از چند روز قبل سبب غرق شدن و آبگرفتگی صدها چادر در این منطقه شد. آوارگان در چادرها اوضاع بسیار دشواری دارند و این در نتیجه بی توجهی جامعه جهانی به نیازهای ساکنان و عدم تهیه چادر قابل سکونت یا کانکس و رویگردانی اسرائیل از تعهداتش است.

 

«اسماعیل الثوابته» مدیر کل دفتر اطلاع رسانی دولتی در غزه در این باره گفت: ساکنان غزه با مصائب سختی همزمان با تداوم شرایط بد آب و هوایی دست و پنجه نرم می کنند.

او افزود: شرایط بد آب و هوایی همزمان با تداوم حملات اسرائیل و رویگردانی آشکار از تعهدات انسانی و حقوقی این رژیم است که بر حجم فاجعه می افزاید و شرایط بد جوی را به یک عامل تهدید مستقیم جان غیرنظامیان تبدیل می کند.

 

الثوابته تاکید کرد: بیش از یک میلیون و 500 هزار آواره در چادرهای فرسوده به سر می برند و از باد، باران و سرما در امان نیستند. گذرگاهها همچنان بسته است و چادر و کانکس وارد نمی شود.

 

وی افزود: آنچه در غزه رخ می دهد ترکیبی از عامل آب و هوا با سیاست های برنامه ریزی شده اشغالگران است تا شرایط جوی به عامل تهدید کننده تبدیل شود و دهها هزار خانواده در معرض شرایط سختی قرار گیرند. تداوم سکوت جامعه جهانی و وادار نکردن اشغالگران به گشودن گذرگاهها و عمل به تعهدات انسانی این رژیم، به مثابه همسویی غیرمستقیم با اشغالگران است.

 

خبرگزاری صفا در ادامه گزارش خود به تداوم بارش ها در مناطق مختلف غزه اشاره کرد که سیل را به همراه دارد.

 

«عاصم عصیده» کارشناس هواشناسی فلسطینی گفت: موج جدید بارش ها از امشب شروع و فردا چهارشنبه نیز ادامه خواهد یافت. این همزمان با توده هوای سرد و وزرش باد است و روز پنجشنبه دمای هوا در غزه بسیار سرد خواهد بود.

 

 

انتهای پیام /ی.ح




مطالب مرتبط

تغییر رویکرد عربستان سعودی نسبت به رژیم صهیونیستی و روند عادی‌سازی روابط

تغییر رویکرد عربستان سعودی نسبت به رژیم صهیونیستی و روند عادی‌سازی روابط

یک پژوهشگر صهیونیست در مقاله‌ای با بررسی رویکرد عربستان سعودی نسبت به عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی نوشت عربستان سعودی که پیش از جنگ غزه در مسیر تدریجی عادی‌سازی با اسرائیل حرکت می‌کرد، اکنون تحت فشار افکار عمومی و تحولات منطقه‌ای، این روند را متوقف کرده و شروط ...

|

آخرین آمار شهدای غزه:  72 هزار و 73 نفر

آخرین آمار شهدای غزه: 72 هزار و 73 نفر

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در گزارش آماری روزانه خود اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته یک شهید جدید و ۸ مجروح به بیمارستان‌های نوار غزه منتقل شده‌اند.

|

پیام رئیس شورای رهبری حماس  به عراقچی

پیام رئیس شورای رهبری حماس به عراقچی

محمد درویش رئیس شورای رهبری جنبش حماس در نامه‌ای خطاب به سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و آرزوی سربلندی برای جمهوری اسلامی ایران گزارش کاملی از آخرین وضعیت اجرای توافق آتش‌بس در غزه ارائه کرد.

|

حضور روزه داران در مسجدالاقصی

حضور روزه داران در مسجدالاقصی

استانداری بیت المقدس در بیانیه‌ای اعلام کرد که با وجود ایست‌های بازرسی نظامی و بررسی هویت در دروازه‌های مسجد الاقصی ده‌ها هزار نفر در فضایی معنوی در مسجد حضور یافتند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.