وزارت بهداشت فلسطین از شهادت نوجوان فلسطینی در کرانه باختری خبر داد.
به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد "مهند الزعیر" نوجوان 17 ساله فلسطینی بامداد امروز سه شنبه در شهر الخلیل در جنوب کرانه باختری به ضرب گلوله نظامیان اشغالگر اسرائیلی به شهادت رسیده است.
کرانه باختری بامداد و صبح امروز سهشنبه شاهد موج گستردهای از یورش ارتش اشغالگر صهیونیستی در چندین شهر و روستا بود.
منابع محلی اعلام کردند بر اثر تیراندازی مستقیم شهرکنشینان صهیونیست به فلسطینیان و منازل آنان در شهرک «سعیر» در شرق الخلیل، دو نفر از جمله یک دختر فلسطینی زخمی شدند.
نظامیان رژیم صهیونیستی بامداد امروز سلسله یورشها و بازرسیهایی را در شماری از شهرها و شهرکهای کرانه باختری انجام دادند؛ اقداماتی که همزمان با حملات شهرکنشینان علیه فلسطینیان صورت گرفت.
«ایهود اولمرت» نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی، در مقالهای در روزنامه هاآرتص، دولت بنیامین نتانیاهو را به هدایت یک کارزار سازمان یافته برای پاکسازی قومی و ارتکاب جنایت علیه بشریت در کرانه باختری متهم کرد.
نیروهای اشغالگر رژیم صهیونیستی بامداد امروز حملاتی را به مناطق مختلف کرانه باختری انجام دادند که با بازداشت شماری از فلسطینیان و زخمی شدن یک نوجوان همراه بود.
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس