جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه/ حملات هوایی و زمینی اشغالگران به حومه دمشق/ دستکم 10سوری کشته شدند/ فرار متجاوزان صهیونیست از شهرک بیت جن در پی مقابله مردمی با آنها

هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی، شهرک بیت جن در حومه دمشق را بمباران کردند که به جان باختن دستکم 10 شهروند منجر شد.

 

به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا)، ارتش رژیم صهیونیستی بار دیگر در سایه سکوت حکومت جولانی به خاک سوریه حمله کرد.

 

بر اساس گزارش شبکه المیادین، هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی، شهرک بیت جن در حومه دمشق را بمباران کردند که به جان باختن دستکم 10 شهروند منجر شد.

 

تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی چندین زخمی نیز به جا گذاشت که برخی از آنها زیر آوار بمباران ماندند.

 

بمباران این منطقه پس از آن صورت گرفت که یک گشتی نیروی زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به شهرک بیت جن در حومه غربی دمشق حمله کرد و آن را به محاصره خود درآورد.

 

منابع محلی گفتند که در پی این حمله، درگیری های شدیدی میان متجاوزان صهیونیست و مردم این منطقه رخ داد که صهیونیستها مجبور به عقب نشینی از این منطقه شدند.

 

ارتش رژیم صهیونیستی به زخمی شدن دستکم 13 نظامی خود اعتراف کرده است که وضعیت سه نفر از آنها خطرناک است.

 

رسانه های رژیم صهیونیستی اذعان کردند که نظامیان اسرائیلی پس از بروز درگیری مسلحانه از شهرک بیت جن در حومه دمشق فرار کردند.

 

این در حالی است که ارتش رژیم صهیونیستی مناطق اطراف این شهرک سوری را با توپخانه هدف قرار داد.

 

خاطر نشان می شود که ارتش رژیم صهیونیستی از زمان سقوط نظام سابق و سیطره گروههای مسلح بر دمشق به سرکردگی جولانی، مناطق گسترده ای را در جنوب سوریه به اشغال خود در آورده و تقریبا هر روز به مناطق مختلف حمله می کند، تجاوز به حاکمیت سوریه در سایه سکوت حکومت جولانی و چراغ سبز آمریکا همچنان ادامه دارد.

 

انتهای پیام/ر.ی/




مطالب مرتبط

ستادکل نیروهای مسلح:

آماده پاسخگویی قاطع به هرگونه تهدید و تجاوز دشمنان هستیم/ آنچه در سوریه رخ داده محصول یک نقشه مشترک آمریکایی و صهیونیستی است
ستادکل نیروهای مسلح:

آماده پاسخگویی قاطع به هرگونه تهدید و تجاوز دشمنان هستیم/ آنچه در سوریه رخ داده محصول یک نقشه مشترک آمریکایی و صهیونیستی است

در بیانیه ستادکل نیروهای مسلح به مناسبت ۹ دی آمده است: باید تردید کرد آنچه که در سوریه رخ داده محصول یک نقشه مشترک آمریکایی و صهیونیستی است و آمریکا به فضل الهی در سوریه دستاوردی نخواهند داشت.

|

رهبر انصارالله یمن:

آمریکا و اسرائیل جبهه‌های جنگ را علیه حامیان فلسطین باز می‌کنند/ آنچه حزب الله در حمایت از فلسطین انجام داد، احدی آن را انجام نداده است
رهبر انصارالله یمن:

آمریکا و اسرائیل جبهه‌های جنگ را علیه حامیان فلسطین باز می‌کنند/ آنچه حزب الله در حمایت از فلسطین انجام داد، احدی آن را انجام نداده است

رهبرانصارالله با تاکید بر ادامه حمایت ملت و نیروهای یمن از مردم و مقاومت فلسطین خاطر نشان کرد که نیروهای مسلح یمن و مقاومت اسلامی عراق، سه عملیات مشترک علیه اهداف مهم رژیم صهیونیستی در شمال و جنوب فلسطین اشغالی انجام دادند

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.