جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

۷۰ میلیارد دلار هزینه بازسازی غزه

سازمان ملل اعلام کرد که جنگ رژیم صهیونیستی در غزه بزرگترین فاجعه ساخت بشر را خلق کرده است و بازسازی این باریکه دست‌کم به ۷۰ میلیارد دلار نیاز خواهد داشت.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) روزنامه گاردین با استناد بر گزارش جدید سازمان ملل متحد نوشت، بازسازی غزه به غیر از هزینه هنگفت ۷۰ میلیارد دلاری آن، دستکم به چندین دهه زمان نیاز دارد.

 

آژانس تجارت و توسعه سازمان ملل  در گزارش جدید خود آورده است: عملیات ارتش رژیم صهیونیستی «به شکل قابل توجهی همه ستون های مهم برای بقای انسانی» را تضعیف کرده و جمیت ۲.۳ میلیونی باقی مانده در غزه با «فقر چندبُعدی شدید» مواجه است.

 

این گزارش خاطرنشان کرد که اقتصاد غزه در بازه زمانی بین سالهای ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ میلادی ۸۷ درصد کوچکتر شده است و سرانه تولید ناخالص داخلی در این منطقه فقط به ۱۶۱ دلار کاهش یافته است که پایین ترین نرخ در جهان است.

 

گزارش اخیر نشان داد که «گسترش سریع و خشونت آمیز شهرک سازی ها و محدودیت های کارگری رشد اقتصادی کرانه باختری را نیز کاهش داده است.

 

این گزارش نشان می دهد که «کاهش شدید درآمدها و خودداری (رژیم) اسرائیل از پرداخت‌های مالی، توانایی فلسطین را برای حفظ خدمات عمومی ضروری و سرمایه‌گذاری در بهبود اوضاع به شدت محدود کرده است.

 

این گزارش تایید می کند که شدیدترین رکود اقتصادی ثبت‌شده، دهه‌ها پیشرفت در سراسر کرانه باختری و غزه را از بین برده است.

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

درخواست آلبانیز برای تحریم رژیم صهیونی

درخواست آلبانیز برای تحریم رژیم صهیونی

گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور اراضی اشغالی، به هجمه نظام مند رژیم صهیونیستی علیه سازمان ملل اشاره کرد و خواهان تعلیق عضویت این رژیم و اعمال تحریم‌های سازمان ملل بر تل‌آویو شد.

|

هدف تخریب مرکز «آنروا» در قدس اشغالی

هدف تخریب مرکز «آنروا» در قدس اشغالی

مشاور رسانه‌ای آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای پناهندگان فلسطینی (آنروا) تخریب مقر این نهاد در قدس اشغالی و به دست اشغالگران را زنگ خطری برای جامعه بین المللی عنوان و هدف آن را محو هویت آوارگان فلسطینی اعلام کرد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.