سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

پاسخ هرتزوگ به درخواست ترامپ برای عفو نتانیاهو

رئیس رژیم صهیونیستی در واکنش به درخواست رئیس‌جمهور آمریکا برای عفو نخست‌وزیر این رژیم اعلام کرد که «نتانیاهو باید مطابق مقررات رسما درخواست عفو کند.»

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نوشته روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت، دفتر «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی در واکنش به درخواست دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برای عفو بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام که «هرتزوگ برای ترامپ، احترام زیادی قائل است و همواره، حمایت بی‌قیدوشرط او و نقش برجسته اش در تقویت امنیت اسرائیل را ستوده است اما هر کس که خواهان بخشش است باید مطابق با مقررات، رسما درخواست عفو کند.»

 

ساعاتی پیش اسحاق هرتزوگ اعلام کرد نامه‌ای رسمی از طرف رئیس‌جمهوری آمریکا، دریافت کرده که در آن، از او خواسته شده بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم را به‌طور کامل عفو کند.

 

ترامپ در این نامه با سربرگ رسمی کاخ سفید، از نتانیاهو به‌عنوان «نخست‌وزیری مقتدر» یاد کرده است که «نباید تمرکزش، با این مسائل از بین برود.»

 

ترامپ در این نامه، پرونده‌های قضایی علیه نتانیاهو را «سیاسی و ناعادلانه» توصیف کرده و نوشت: وقت عفو بی‌بی (نتانیاهو) و پایان دادن به این منازعه قضایی است.

 

ترامپ در حالی خواهان عفو نتانیاهو به خاطر پرونده فساد شده که  نخست وزیر رژیم اشغالگر همچنین به خاطر ارتکاب جنایت جنگی در غزه، تحت تعقیب نهادهای قضایی بین المللی است.

 

 

انتهای پیام /ی.ح/24




مطالب مرتبط

تحلیلگر فلسطینی:

آزادی عمل واشنگتن به تل‌آویو برای نقض آتش‌بس غزه/ میانجی‌ها واکنش منفعلانه دارند
تحلیلگر فلسطینی:

آزادی عمل واشنگتن به تل‌آویو برای نقض آتش‌بس غزه/ میانجی‌ها واکنش منفعلانه دارند

تحلیلگر فلسطینی با اشاره به نقض گسترده آتش بس از سوی رژیم صهیونیستی گفت که آنها عامدانه به این اقدامات دست می زنند زیرا متوجه انفعال منطقه ای و طرف های ضامن آتش بس هستند.

|

شهادت و اسارت مجدد 40 اسیر آزاد شده

شهادت و اسارت مجدد 40 اسیر آزاد شده

روزنامه عبری ‌زبان "یسرائیل هیوم" گزارش داد نیروهای اسرائیلی طی دو سال گذشته تاکنون، حدود ۴۰ اسیر فلسطینی آزاد شده در توافق‌های تبادل اسرای «طوفان الأقصى» را در کرانه باختری ــ از جمله قدس ــ یا به شهادت رسانده یا بازداشت کرده‌اند.

|

جان باختن هزار بیمار در انتظار خروج از غزه/ رژیم صهیونیستی مایحتاج 3 ماه آوارگان را گروگان گرفته است

جان باختن هزار بیمار در انتظار خروج از غزه/ رژیم صهیونیستی مایحتاج 3 ماه آوارگان را گروگان گرفته است

منابع بهداشتی و بین‌المللی در غزه با اشاره به اینکه اشغالگران مانع خروج ده‌ها هزار بیمار به خارج برای درمان شده و تاکنون نزدیک به 1000 بیمار در انتظار خروج از غزه جان باخته‌اند، گزارش دادند اسرائیل مایحتاج 3 ماه غزه را در گذرگاه‌ها توقیف کرده است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.