سه‌شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

افشاگری پزشک فلسطینی از سرقت پیکر شهدا

غسان ابوسته پزشک فلسطینی در اظهاراتی گفت پیکر فرزندان ما به صورت ناقص به ما بازگردانده می‌شوند و این نشان دهنده آن است که آنان یک بار زیر شکنجه و یک بار هنگام جدا کردن وحشیانه اعضای بدن آنان مرگ را تجربه کرده‌اند.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از خبرگزاری شهاب، ابوسته افزود درحالیکه نهادهای حقوقی که مدعی انسانیت هستند سکوت اختیار کرده‌اند این پرسش در وجدان تمام ما ایجاد می‌شود که تا چه زمانی خون ما تا این حد ارزان باقی خواهد ماند؟

 

همچنین فرانچسکا آلبانیز گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر در سرزمین‌های اشغالی فلسطین اعلام کرد شواهد و ادله‌ای که در دست است، نشان می‌دهد اسرای فلسطینی غزه شکنجه شده‌اند.

 

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی معاف از هرگونه پاسخگوی در برابر این جنایت‌ها است، گفت: روزنامه گاردین به تازگی گزارشی اختصاصی منتشر و اعلام کرد که (رژیم) اسرائیل ده‌ها فلسطینی از غزه را در زندانی زیر زمینی به نام راکفت نگهداری می‌کند.

 

بر اساس گزارش این روزنامه، اسرای اسرائیلی حتی از نور خورشید و غذا و هرگونه تماس با خانواده‌های خود یا جهان بیرونی محروم شده‌اند.

 

گزارش گاردین به شهادت‌های وکلای کمیته عمومی علیه شکنجه در اسرائیل (PCATI) استناد کرده است و این وکلا از این زندان بازدید کرده و با دو تن از اسرای غیرنظامی گفت‌ وگو داشته‌اند.

 

در گزارش مذکور همچنین آمده است که بسیاری از اسرای فلسطینی در این زندان، کاملا غیرنظامی بوده و هیچ ارتباطی با گروه‌ها و جریان‌های نظامی ندارند و دادگاه‌های اسرائیلی بازداشت آنها را طی جلسات ضبط شده کوتاه بدون حضور وکیل تمدید می‌کند.

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

پزشک اسیر فلسطینی برنده جایزه نزار بنات

پزشک اسیر فلسطینی برنده جایزه نزار بنات

دکتر حسام أبو صفیه، پزشک فلسطینی و مدیر بیمارستان کمال عدوان در شمال غزه که از دسامبر ۲۰۲۴ در زندان‌های رژیم اشغالگر اسرائیلی اسیر است، به‌تازگی برنده جایزه نزار بنات برای مدافعان حقوق بشر در سال ۲۰۲۵ شد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.