سه‌شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

دیده بان حقوق بشر اروپا - مدیترانه: اشغالگران همچنان به جنایت نسل کشی ادامه می‌دهند/ آتش بس، پوششی برای تکمیل نابودی زندگی در نوار غزه

سازمان بین‌المللی دیده‌بان حقوق بشر اروپا - مدیترانه در بیانیه‌ای اعلام کرد رژیم اشغالگر همچنان به جنایت نسل کشی علیه غیرنظامیان غزه با شیوه‌های مختلف ادامه داده و شرایط زندگی بسیار سختی را برای بیش از ۲ میلیون فلسطینی به وجود آورده است.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از فلسطین الیوم، این سازمان بین المللی در این بیانیه افزود رژیم اشغالگر غیرنظامیان نوار غزه را از بیش از ۲۵ ماه گذشته با شرایط فاجعه بار انسانی مواجه کرده است و اجازه نمی‌دهد آنان از چنین شرایطی خارج شوند.

 

در بیانیه این سازمان همچنین به مستندسازی ادامه جنایت کشتار عمدی ارتش رژیم اشغالگر در غزه اشاره شده است به طوری که در چهار هفته گذشته به طور متوسط روزانه هشت فلسطینی کشته شده‌اند.

 

دیده‌بان حقوق بشر اروپا - مدیترانه در ادامه این بیانیه ضمن اشاره به تداوم جنایات اشغالگران و نقض توافق آتش بس در نوار غزه افزود این تجاوزات در سایه فقدان نظارت موثر بین‌المللی بر اجرای توافق آتش بس در حال انجام است.

 

در ادامه این بیانیه آمده است رژیم صهیونیستی از شرایط فقدان نظارت بین‌المللی برای باز تعریف مجدد جغرافیای میدانی در غزه استفاده کرده و آتش بس را پوششی برای تکمیل نابودی زندگی در نوار غزه قرار داده است.

 

این سازمان بین المللی در ادامه تاکید کرد که اشغالگران اسرائیلی همچنان سیاست گرسنگی در غزه را ادامه داده به طوری که بر اساس توافق‌های انجام شده همچنان حدود ۷۰ درصد از کمک‌های بشردوستانه اجازه ورود به این منطقه پیدا نکرده‌اند.

 

دیده‌بان حقوق بشر اروپا - مدیترانه در پایان این بیانیه ضمن اشاره به تلاش اشغالگران برای در هم شکستن وحدت جغرافیایی نوار غزه و تبدیل کردن آن به یک منطقه غیر قابل حیات، خواستار استقرار گروه‌های بین‌المللی تحت نظارت سازمان ملل متحد برای نظارت بر عملکرد رژیم اشغالگر و ثبت موارد نقض آتش بس شد.

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

مقام سازمان ملل: رژیم صهیونیستی  4 هزار جنین را در غزه به یکباره نابود کرد

مقام سازمان ملل: رژیم صهیونیستی 4 هزار جنین را در غزه به یکباره نابود کرد

یک عضو ارشد کمیسیون تحقیق سازمان با اشاره به اینکه اسرائیل عامدانه یک مرکز بزرگ بارداری در یکی از بیمارستان‌های غزه را هدف قرار داده بود تاکید کرد هدف اسرائیل، جلوگیری از ادامه نسل فلسطینی‌ها بوده و مقابل چشم جهانیان علنا مرتکب نسل‌کشی می‌شود.

|

واکسیناسیون کودکان پس از دو سال نسل‌کشی

واکسیناسیون کودکان پس از دو سال نسل‌کشی

۲ سال پس از جنگ نسل‌کشی و فروپاشی تقریباً کامل نظام بهداشتی در نوار غزه، کمپین جدید واکسیناسیون کودکان از یکشنبه آینده آغاز خواهد شد؛ کمپینی که کودکان زیر سه سال را هدف قرار داده تا کمبود واکسن‌های پایه‌ای و فاصله ایجاد شده در ایمن‌سازی جبران شود و مصونیت جمعی تقویت گردد.

|

ویکی‌پدیا صفحه «نسل‌کشی غزه» را قفل کرد

ویکی‌پدیا صفحه «نسل‌کشی غزه» را قفل کرد

«جیمی ولز» از بنیانگذاران وب‌سایت «ویکی‌پدیا» در حمایت از رژیم صهیونیستی و با ادعای رعایت بی‌طرفی، دسترسی کاربران برای ویرایش صفحه «نسل‌کشی غزه» را مسدود کرد.

|

برخورد پلیس استرالیا با تظاهرات حامیان فلسطین

برخورد پلیس استرالیا با تظاهرات حامیان فلسطین

گروهی از فعالان و حامیان فلسطین در شهر سیدنی استرالیا، نمایشگاهی تسلیحاتی‌ را که میزبان شرکت‌های دخیل در تجهیز ارتش اسرائیل و مشارکت در جنگ نسل‌کشی علیه مردم غزه بود، محاصره کردند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.