جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) جسد یک اسیر صهیونیست دیگر را تحویل نیروهای صلیب سرخ داد.
به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از فلسطین الیوم، این جسد در چارچوب عملیات مبادله اسیران و اجرای آتش بس، در منطقهای در شهر غزه تحویل نیروهای صلیب سرخ شد.
ارتش رژیم صهیونیستی نیز در بیانیهای تسلیم این جسد توسط گردانهای القسام به نیروهای صلیب سرخ را تائید و اعلام کرد که این جسد را تا دقایقی دیگر تحویل میگیرد.
حازم قاسم سخنگوی جنبش حماس پیش تر در گفت وگو با شبکه الجزیره مباشر تأکید کرد که این جنبش با وجود تمامی موانع و مشکلات موجود در حال ادامه کار برای تکمیل روند تحویل اجساد اسیران رژیم صهیونیستی است.
پایگاه خبری قدس اعلام کرد، برخی اسناد منتشر شده منسوب به وزارت اطلاعات امارات نشان میدهد این کشور در طول حمله رژیم صهیونیستی به غزه ،برای این رژیم جاسوسی میکرد و بنیامین نتانیاهو نیز در تعامل با ابوظبی لحن بسیار دستوری و تحقیرآمیز داشت.
مدیر شبکه سازمانهای مردمنهاد در نوار غزه اعلام کرد ساکنان این باریکه ناچارند در مساحتی کمتر از ۹۰ کیلومتر مربع از کل مساحت این منطقه زندگی کنند؛ وضعیتی که فشار بیسابقهای بر زندگی روزمره و خدمات انسانی وارد کرده است.
حماس در حال بازیابی جایگاه خود به عنوان حاکم نوار غزه است این توصیفی است که شبکه 14 تلویزیون رژیم صهیونیستی درباره شرایط حال حاضر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در نوار غزه داشت.
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس