شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

ادعای صهیونیست‌ها درباره 3 جسد تحویل‌گرفته شده

رسانه‌های عبری به نقل از ارتش رژیم صهیونیستی گزارش دادند که اجسادی که شب گذشته تحویل گرفته شد، متعلق به اسرای اسرائیلی نیست.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) رسانه های عبری زبان گزارش دادند:ارتش صهیونیستی گفته این مورد، نقض آتش بس از سوی حماس تلقی نمی‌شود.

 

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت بامداد امروز گزارش داد کمیته بین‌المللی صلیب سرخ سه جسد را به رژیم صهیونیستی تحویل داده است و قرار است هویت آنان مورد بررسی قرار گیرد.

 

شبکه ۱۲ روزنامه صهیونیستی نیز اعلام کرد که این اجساد پس از تحویل از سوی صلیب سرخ، برای انجام آزمایش‌های تخصصی به مؤسسه پزشکی قانونی این رژیم منتقل شده‌اند.

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26
 




مطالب مرتبط

دولت لبنان خط مشی دفاعی خود را تغییر دهد

دولت لبنان خط مشی دفاعی خود را تغییر دهد

نماینده حزب الله در پارلمان لبنان با اشاره به تجاوزهای اخیر رژیم صهیونیستی به جنوب این کشور گفت که محکوم کردن دیگر بی فایده است و دولت باید در خط مشی دفاعی خود تغییر ریشه ای ایجاد کند.

|

خبرنگار ‌آمریکایی: اسرائیل برای رسانه‌های ایالات متحده خط قرمز است/ نتانیاهو فردی «شرور و مخرب» و تهدیدی برای جهان است

خبرنگار ‌آمریکایی: اسرائیل برای رسانه‌های ایالات متحده خط قرمز است/ نتانیاهو فردی «شرور و مخرب» و تهدیدی برای جهان است

«تاکر کارلسون» مجری و خبرنگار آمریکایی رژیم اسرائیل را از بارزترین خطوط قرمز ترسیم شده برای رسانه های کشورش عنوان کرد و گفت که سران آمریکا به کشورشان به نفع تل آویو خیانت می کنند.

|

آخرین آمار شهدای غزه: ۷۲ هزار و ۷۰ نفر

آخرین آمار شهدای غزه: ۷۲ هزار و ۷۰ نفر

وزارت بهداشت فلسطین در غزه در گزارش آماری روزانه خود اعلام کرد شمار شهدای جنگ علیه نوار غزه از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۷۲ هزار و ۷۰ نفر افزایش یافته است.

|

سفیر آمریکا: از نیل تا فرات حق اسرائیل است!

سفیر آمریکا: از نیل تا فرات حق اسرائیل است!

سفیر آمریکا در سرزمین های اشغالی براساس تفسیرهای «توراتی» ادعایی مطرح در درون جریان صهیونیسم مسیحی مدعی شد که منطقه واقع بین رودخانه های نیل تا فرات به زعم او، «حق» رژیم اسرائیل است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.