پنج‌شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

تلاش برای انتصاب پسر نتانیاهو در پستی عالی‌رتبه

یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون اسرائیل فاش کرد: حزب لیکود بصورت محرمانه تلاش کرده بود تا «یائیر نتانیاهو»، پسر نخست‌وزیر را در یک سمت عالی‌رتبه با حقوق وزیر منصوب کند، اما این اقدام را در نطفه خفه کردیم.


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از خبرگزاری «سما» فلسطین، لابید افزود: «تمام تلاش‌های جنون آمیز نتانیاهو برای فرار از مسئولیت بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ اسرائیل بی‌فایده است.

 

رهبر اپوزیسیون اسرائیل گفت: در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ نتانیاهو نخست‌وزیر بود و تنها یک کمیته حقیقت یاب رسمی می‌تواند بررسی کند چرا بی بی آماده نبود، چرا هشدارها را نادیده گرفت و در انجام وظایفش ناکام ماند.

 

در همین زمینه، روزنامه اسرائیل هیوم به نقل از گادی آیزنکوت دیگر مقام اپوزیسیون و چهره اسبق امنیتی رژیم صهیونیستی نوشت: طرح سیاسی فاسد و چندحزبی برای انتصاب یائیر نتانیاهو به‌عنوان رئیس بخش تبلیغات و امور دیاسپورا در سازمان صهیونیستی، نشانگر فروپاشی ارزش‌ها، فساد و پارتی بازی است. کسی که در دوران بحرانی اخیر به اسرائیل بازنگشته و در نیروهای ذخیره خدمت نکرده، امروز نظریه‌های توطئه علیه اسرائیل منتشر می‌کند؛ این یکی دیگر از نشانه‌های دولت بی‌مسئولی و گریزان از پاسخ‌گویی است.

 

از سوی دیگر روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت اعلام کرد: نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در حال بررسی انجام اصلاحاتی در «قانون کمیته تحقیقات دولتی» است تا بار مسئولیت شخصی خود در قبال عملیات طوفان الاقصی را کاهش دهد.

 

این رسانه افزود:اصلاحیه پیشنهادی نتانیاهو شامل حذف بندی از قانون فعلی است که به کمیته تحقیق اجازه می‌دهد مسئولیت‌های شخصی را متوجه مقامات یا افراد کند.

 

براساس این گزارش، در نسخه جدید، این اختیار تنها به نهادهای عمومی و توصیه‌های اداری محدود خواهد شد و شامل افراد – از جمله مقامات امنیتی و مسئولان نخواهد شد.

 

این رسانه اسرائیلی این اقدام را تلاش آشکار از سوی نتانیاهو برای فرار از پاسخگویی در قبال شکست‌ها و کوتاهی‌های منجر به عملیات طوفان الاقصی (حمله ۷ اکتبر) دانست.

 

 

انتهای پیام /ی.ح




مطالب مرتبط

شمار شهدای غزه به ۷۱ هزار و ۶۶۷ نفر رسید

شمار شهدای غزه به ۷۱ هزار و ۶۶۷ نفر رسید

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که شمار شهدای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۷۱ هزار و ۶۶۷ نفر و مجروحان به ۱۷۱ هزار و ۳۴۳ نفر رسیده است.

|

پایان یکی از ابزارهای چانه‌زنی‌ها نتانیاهو

پایان یکی از ابزارهای چانه‌زنی‌ها نتانیاهو

تحلیلگر فلسطینی با اشاره به روشن شدن سرنوشت آخرین اسیر صهیونیست در غزه، گفت: موضوع اسرا مدت‌ها برای فرار از تعهدات داخلی و بین‌المللی مورد سوءاستفاده «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی قرار گرفت و با بسته شدن این پرونده، یکی از ابزارهای چانه‌زنی که وی به آن تکیه ...

|

لزوم تلاش جهانی برای بازگشایی کامل گذرگاه رفح

لزوم تلاش جهانی برای بازگشایی کامل گذرگاه رفح

یک حقوقدان با اشاره به کارشکنی رژیم صهیونیستی درباره بازگشایی گذرگاه رفح و اظهار نظر نتانیاهو در این باره، گفت: جامعه بین‌المللی موظف است اسرائیل را برای احترام گذاشتن به توافق‌ها و بازگشایی کامل و دائمی گذرگاه بدون هیچ محدودیت خودسرانه ای تحت فشار قرار دهد.

|

اجازه تشکیل دولت فلسطینی در غزه را نخواهیم داد

اجازه تشکیل دولت فلسطینی در غزه را نخواهیم داد

بنیامین نتانیاهو نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی با وجود ناکامی این رژیم در تحقق اهداف جنگ غزه بار دیگر در اظهاراتی مدعی شد که این رژیم اجازه نخواهد داد دولتی فلسطینی در نوار غزه تشکیل شود.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.