دکتر احمد الفرا، مدیر بخش کودکان و زایمان در مجتمع پزشکی ناصر در غزه گفت که بیش از ۲۲ هزار کودک از ابتدای حمله ی (اکتبر ۲۰۲۳ ) رژیم صهیونیستی تاکنون در این منطقه به شهادت رسیدند.
به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از پایگاه خبری «فلسطین الیوم»، الفرا ادامه داد: افزون بر این، پنچ هزار و ۵۰۰ کودک دیگر نیاز فوری به انتقال و درمان در خارج از غزه دارند، اما محاصره و بسته بودن گذرگاهها مانع از سفر آنها شده است.
وی همچنین اعلام کرد که ۴۴ کودک تاکنون تنها به دلیل جلوگیری از خروجشان از غزه برای درمان، جان خود را از دست دادهاند.
این مقام بهداشت و درمان فلسطینی وضعیت کنونی را «فاجعه انسانی کامل» توصیف و تأکید کرد جامعه جهانی باید فوراً برای نجات جان کودکان مجروح و بیماران در غزه وارد عمل شود.
یک کارشناس امور نظامی با اشاره به شهادت ابوعبیده سخنگوی گردانهای عزالدین القسام شاخه نظامی حماس گفت: وی تا پایان به مبارزه در میدان نبرد ادامه داد و مکتب فکری کاملی در فن بیان و تأثیرگذاری از خود به جا گذاشت.
یک روزنامه صهیونیستی فاش کرد که رئیس جداییطلبان سومالیلند پیش از به رسمیتشناختن غیرقانونی این منطقه توسط رژیم صهیونیستی، در چارچوب مذاکرات محرمانه، به قدس اشغالی سفر و با مقامات این رژیم دیدار کرده است.
«حسنی مهنا»، سخنگوی شهرداری غزه، درباره وقوع یک فاجعه انسانی جبرانناپذیر در این باریکه بهدلیل همزمانی توده هوای سرد و کمفشار با بحران شدید سوخت هشدار داد.
رهبر انصارالله یمن گفت: ما برای دور بعدی نبرد آماده می شویم و شبانه روز روی این موضوع کار می کنیم، زیرا می دانیم چه اتفاقی می افتد و دشمنان به دنبال چه هستند و چه نقشه ای دارند.
اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به بازداشتهای خودسرانه، شکنجه و قتل فلسطینیها و برخوردهای غیرانسانی در کرانه باختری گفت: تحولات غزه نباید ما را از جنایات صهیونیستها در کرانه باختری غافل کند.
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس