پنج‌شنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

حماس: رژیم اشغالگر به دنبال تخلیه قدس از ساکنان فلسطینی آن است

جنبش مقاومت اسلامی حماس اقدام رژیم اشغالگر صهیونیستی به تخریب خانه‌های فلسطینیان در قدس اشغالی را تلاشی در راستای تخلیه این شهر از ساکنان فلسطینی آن عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) جنبش حماس امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد: اقدام نیروهای اشغالگر اسرائیلی در تحویل اخطاریه‌های تخریب و توقف ساخت‌وساز برای حدود سی خانه در شهرک‌های العیسویه و الزعیم در قدس شرقی، جنایتی جدید از سوی صهیونیست‌ها و سیاستی فاشیستی است که با هدف تخلیه شهر قدس و شهرک‌های اطراف آن از ساکنان فلسطینی و تلاش برای محو هویت عربی و اسلامی این شهر انجام می‌شود.

 

این جنبش افزود: ما از ملت خود و همه جریان‌های ملی آن می‌خواهیم در برابر این سیاست‌های شهرک‌سازی که خطری وجودی برای ملت فلسطین و شهر قدس به شمار می‌روند، ایستادگی کنند. همچنین از جامعه جهانی و همه سازمان‌های بین‌المللی می‌خواهیم این طرح‌های اشغالگرانه را که در سطح جنایات پاک‌سازی نژادی قرار دارند، محکوم کنند.


| شناسه مطلب: 410107







نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.