چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

گمانه‌زنی درباره جانشین احتمالی نتانیاهو

رئیس سابق سرویس جاسوسی موساد به موضوع جانشینی نخست وزیر رژیم صهیونیستی اشاره کرد.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از روسیا الیوم، یوسی کوهن رئیس سابق سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی موسوم به موساد در افتتاحیه یک موزه در نیویورک مدعی شد که در زمانی که رئیس این سرویس بوده نتانیاهو به وی گفته او جانشینش خواهد بود.

 

کوهن اضافه کرد: من پیش نتانیاهو رفتم و از او سؤال کردم که آیا حرف‌هایش جدی بود و او گفت بله. این اتفاق در سال ۲۰۱۸ یا ۲۰۱۹ رخ داد. همسرم در آن زمان گفت که نه ما وارد این عرصه نمی‌شویم اما من معتقدم که همه چیز بعد از عملیات هفت اکتبر (طوفان الاقصی) به صورت ریشه‌ای تغییر کرد و ما به سران جدید نیاز داریم.

 

بنابراین نمی‌توان این احتمال را بعید دانست.
 

وی به امضای توافق آتش بس با حماس اشاره کرد و گفت که این توافق بهای آزادی اسرای صهیونیست بود.

 

کوهن در خصوص قطر نیز گفت که تل آویو باید در خصوص قطع تمام روابط با این کشور بعد از بازگشت اسرای صهیونیست تصمیم بگیرد چرا که روابط واقعی با قطر ندارد.

 

 

انتهای پیام /ی.ح

 




مطالب مرتبط

شهادت اسیر فلسطینی در زندان رژیم صهیونی

شهادت اسیر فلسطینی در زندان رژیم صهیونی

هیئت امور اسرا و آزادگان و باشگاه اسیر فلسطین اعلام کرد "عبدالرحمن سفیان محمد السَباتین"، اسیر ۲۱ ساله اهل روستای حوسان در استان بیت ‌لحم، در زندان‌های رژیم اشغالگر به شهادت رسیده است.

|

تنش‌ها در رژیم صهیونیستی درباره ساختار کمیته بررسی شکست هفت اکتبر

تنش‌ها در رژیم صهیونیستی درباره ساختار کمیته بررسی شکست هفت اکتبر

تنش‌های سیاسی در رژیم صهیونیستی درخصوص ساختار کمیته بررسی شکست هفتم اکتبر (عملیات طوفان الاقصی) به صورت روزافزون در حال افزایش است؛ این وضعیت در کنار موضوعات عفو نتانیاهو و نزدیکی انتخابات موجب افزایش شکاف در این رژیم به ویژه در میان ساختار سیاسی و امنیتی شده است.

|

هشدار درباره وضعیت آوارگان در نوار غزه

هشدار درباره وضعیت آوارگان در نوار غزه

-«محمود بصل» سخنگوی مدیریت امداد و نجات نوار غزه درباره پیامدهای سامانه جوی پیش رو هشدار جدی داد و وضعیت آوارگان فلسطینی ساکن چادرها را «بسیار خطرناک» خواند.

|

یونیسف: کمک‌ها به غزه کافی نیست

یونیسف: کمک‌ها به غزه کافی نیست

صندوق کودکان سازمان ملل متحد با هشدار نسبت به وخامت بحران انسانی در غزه، اعلام کرد که کمبود شدید کمک‌ها و محدودیت‌های اعمال‌شده بر مسیرهای امدادرسانی، جان هزاران کودک را در معرض خطر قرار داده و تاکنون به مرگ ده‌ها نفر از آنها انجامیده است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.