چهارشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

حمله هوایی به رفح و ادامه نقض آتش‌بس

ارتش رژیم صهیونیستی با نقض دوباره آتش‌بس، منطقه رفح در جنوب نوار غزه را هدف حملات هوایی قرار داد.


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از شبکه الجزیره، نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به بهانه پاسخ به نقض آتش بس، آتش بس را نقض کرد و منطقه جنوبی رفح را هدف حملات خود قرار داد.

 

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی این حملات را تایید کرد و از تبادل آتش پس از آن بین نظامیان صهیونیست و کسانی خبر داد که آنها را افراد مسلح خواند.

 

ارتش رژیم صهیونیستی نیز اذعان کرد که چندین هدف را در رفح مورد حمله قرار داده است.

 

در همین حال، پایگاه های خبری رژیم صهیونیستی گزارش دادند 2 نظامی این رژیم در انفجاری در منطقه رفح کشته و 2 نفر دیگر به شدت زخمی شده اند.

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

اداره مرکزی آمار فلسطین در سالگرد روز نکبت اعلام کرد:

شهدای غزه حدود 40 درصد کل شهدای فلسطینی از زمان نکبت
اداره مرکزی آمار فلسطین در سالگرد روز نکبت اعلام کرد:

شهدای غزه حدود 40 درصد کل شهدای فلسطینی از زمان نکبت

اداره مرکزی آمار فلسطین در سالگرد روز نکبت اعلام کرد از سال 1948 تاکنون بیش از 154 هزار فلسطینی به شهادت رسیده‌اند و شهدای غزه طی جنگی که از اکتبر 2023 آغاز شد حدود 40 درصد کل شهدای فلسطینی از زمان نکبت تاکنون را تشکیل می‌دهند.

|

کارگردان یهودی پس از دو سال زندگی در غزه:

فلسطینی‌ها تروریست نیستند؛ تنها ترس من، بمباران بود
کارگردان یهودی پس از دو سال زندگی در غزه:

فلسطینی‌ها تروریست نیستند؛ تنها ترس من، بمباران بود

یک کارگردان مستند یهودی–آمریکایی که نزدیک به دو سال در نوار غزه زندگی کرده است، با رد صریح روایت‌های رایج رسانه‌های غربی درباره فلسطینی‌ها تاکید کرد هرگز از مردم غزه نترسیده و تنها هراسی که در این منطقه تجربه کرده، ترس دائمی از بمباران‌های رژیم صهیونیستی بوده است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.