چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir
رئیس جدید ستاد کل نیروهای مسلح یمن:

شهید الغماری زندگی خود را در راه دفاع از امت اسلام در برابر رژیم اسرائیل فدا کرد/ دشمن بهای سنگینی برای جنایت خود پرداخت خواهد کرد/ به حمایت خود از غزه تا تحقق پیروزی نهایی ادامه خواهیم داد

سرتیپ یوسف المدانی رئیس جدید ستاد کل نیروهای مسلح یمن تصریح کرد که شهید محمد عبدالکریم الغماری زندگی خود را در راه دفاع از امت اسلام در برابر رژیم اسرائیل قدا کرد.

 

به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا)، سرتیپ یوسف المدانی رئیس جدید ستاد کل نیروهای مسلح یمن تصریح کرد که شهید محمد عبدالکریم الغماری زندگی خود را در راه دفاع از امت اسلام در برابر رژیم اسرائیل قدا کرد.

 

المدانی با تجلیل از جانفشانی های شهید الغماری در راه دفاع از امت اسلام تاکید کرد که یمن همچنان به حمایت از غزه در رویارویی با رژیم اسرائیل ادامه خواهد داد.

 

وی تصریح کرد که یمن همچنان به موضع ایمانی و انسانی خود در دفاع از غزه تا تحقق پیروزی ادامه خواهد داد.

 

سرتیپ المدانی با اشاره به شهادت محمد عبدالکریم الغماری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح یمن خاطر نشان کرد که نیروهای مسلح یمن یکی از بزرگترین مردان خود یعنی شهید الغماری را از دست داد، که زندگی خود را در راه دفاع از امت اسلام و عربی در مقدس ترین نبرد علیه رژیم صهیونیستی فدا کرد.

 

روز گذشته نیروهای مسلح یمن، شهادت سرتیپ ستاد محمد عبدالکریم الغماری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح یمن را به عنوان شهید راه قدس اعلام و تاکید کردند که رژیم اسرائیل بهای جنایت خود را پرداخت خواهد کرد.

 

انتهای پیام/ر.ی/




مطالب مرتبط

ناصر ابوشریف:

وظیفه نخبگان دینی و فکری، تقویت وحدت در حمایت از فلسطین است
ناصر ابوشریف:

وظیفه نخبگان دینی و فکری، تقویت وحدت در حمایت از فلسطین است

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران گفت: در زمان کنونی دشمن تنها از طریق تفرقه‌ای که بواسطه مسائل دینی در میان ملت‌های اسلامی بوجود می‌آید به عنوان نقطه قوتی برای نفوذ استفاده می‌کند و روحانیون و اندیشمندان اسلامی ضمن ایجاد اتحاد بایستی این نقطه ضعف را مدیریت کنند.

|

خبرگزاری صفا بررسی کرد؛

موج جدید بارش‌ها در غزه؛ چادرهای فرسوده سرپناه مناسبی در برابر باد و سرما نیستند
خبرگزاری صفا بررسی کرد؛

موج جدید بارش‌ها در غزه؛ چادرهای فرسوده سرپناه مناسبی در برابر باد و سرما نیستند

موج جدید بارش ها در غزه در سایه فرسودگی چادرهای آوارگان و ممانعت اشغالگران از ورود چادرهای جدید و کانکس شرایط را برای ساکنان این منطقه به شدت بغرنج کرده است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.