پنج‌شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

نتانیاهو در کنست از ترامپ تقدیر کرد

- در خلال سفر رئیس‌جمهور آمریکا به فلسطین اشغالی، وی برای سخنرانی به کنست وارد شد، پیش از سخنان او نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و سخنگوی کنست از او تقدیر کردند.


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از شبکه ۹۹ رژیم صهیونیستی (شبکه کنست)، نتانیاهو بار دیگر از اقدام یکجانبه او برای به رسمیت شناختن حاکمیت رژیم صهیونیستی بر قدس اشغالی، جولان و نیز تلاش برای توسعه «پیمان ابراهیم» و عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی با کشورهای عربی تقدیر کرد.

 

وی که تلاش می‌کند در واکنش به شناسایی کشور مستقل فلسطین توسط کشورهای غربی کرانه باختری را به اراضی اشغالی الحاق کند، در این نشست بر قدس اشغالی به عنوان پایتخت ابدی رژیم صهیونیستی تأکید کرد و گفت: هیچ رئیس‌جمهوری در آمریکا به اندازه ترامپ از اسرائیل حمایت نکرده است.

 

نتانیاهو که به جرم جنایت‌های گسترده در غزه تحت تعقیب بین المللی است، از اقدام جنایتکارانه رئیس جمهور آمریکا برای ترور شهید سپهبد قاسم سلیمانی و مشارکت در جنگ تحمیلی ۱۲ روز علیه ایران تقدیر کرد.

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

شمار شهدای غزه به ۷۱ هزار و ۶۶۷ نفر رسید

شمار شهدای غزه به ۷۱ هزار و ۶۶۷ نفر رسید

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که شمار شهدای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۷۱ هزار و ۶۶۷ نفر و مجروحان به ۱۷۱ هزار و ۳۴۳ نفر رسیده است.

|

لزوم تلاش جهانی برای بازگشایی کامل گذرگاه رفح

لزوم تلاش جهانی برای بازگشایی کامل گذرگاه رفح

یک حقوقدان با اشاره به کارشکنی رژیم صهیونیستی درباره بازگشایی گذرگاه رفح و اظهار نظر نتانیاهو در این باره، گفت: جامعه بین‌المللی موظف است اسرائیل را برای احترام گذاشتن به توافق‌ها و بازگشایی کامل و دائمی گذرگاه بدون هیچ محدودیت خودسرانه ای تحت فشار قرار دهد.

|

اجازه تشکیل دولت فلسطینی در غزه را نخواهیم داد

اجازه تشکیل دولت فلسطینی در غزه را نخواهیم داد

بنیامین نتانیاهو نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی با وجود ناکامی این رژیم در تحقق اهداف جنگ غزه بار دیگر در اظهاراتی مدعی شد که این رژیم اجازه نخواهد داد دولتی فلسطینی در نوار غزه تشکیل شود.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.