پنج‌شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

حماس آماده تحویل اسرای صهیونیست

در ادامه اجرای توافق آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حماس، منابع مطلع از مذاکرات به خبرگزاری فرانسه گفتند جنبش حماس اصرار دارد هفت چهره برجسته فلسطینی در فهرست اسیرانی باشند که اسرائیل باید آنها را آزاد کند.

 

به گزارش خبرگزاری  قدس (قدسنا) به نقل از خبرگزاری فرانسه از جمله این افراد می‌توان به «مروان البرغوثی»، «احمد سعدات»، «ابراهیم حامد» و «عباس السید» اشاره کرد.

 

به گفته منابع آگاه به مذاکرات، حماس و متحدانش تمامی آمادگی‌های لازم برای تحویل اسرای زنده اسرائیلی را که در نوار غزه نگهداری می‌شوند، به پایان رسانده‌اند.

 

این تحویل قرار است از طریق کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و در سه نقطه مختلف داخل غزه انجام شود. زمان احتمالی این عملیات صبح دوشنبه اعلام شده است.

 

در همین حال، دفتر اطلاع‌رسانی اسرای حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که موانع پیچیده‌ای در اعلام رسمی فهرست نهایی اسرایی که قرار است آزاد شوند وجود دارد.

 

این دفتر تاکید کرد که تلاش‌ها برای رفع این موانع به‌صورت شبانه‌روزی ادامه دارد و جزئیات نهایی پس از پایان مذاکرات منتشر خواهد شد.

 

وزارت دادگستری رژیم صهیونیستی روز جمعه فهرستی از ۲۵۰ زندانی فلسطینی محکوم به حبس ابد را منتشر کرد که احتمالا" در چارچوب توافق آتش‌بس آزاد خواهند شد. با این حال، دفتر اطلاع‌رسانی اسرای حماس این فهرست را تایید نکرد و گفت که هنوز توافق رسمی درباره آن حاصل نشده است.

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26

 
 




مطالب مرتبط

شمار شهدای غزه به ۷۱ هزار و ۶۶۷ نفر رسید

شمار شهدای غزه به ۷۱ هزار و ۶۶۷ نفر رسید

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که شمار شهدای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۷۱ هزار و ۶۶۷ نفر و مجروحان به ۱۷۱ هزار و ۳۴۳ نفر رسیده است.

|

لزوم تلاش جهانی برای بازگشایی کامل گذرگاه رفح

لزوم تلاش جهانی برای بازگشایی کامل گذرگاه رفح

یک حقوقدان با اشاره به کارشکنی رژیم صهیونیستی درباره بازگشایی گذرگاه رفح و اظهار نظر نتانیاهو در این باره، گفت: جامعه بین‌المللی موظف است اسرائیل را برای احترام گذاشتن به توافق‌ها و بازگشایی کامل و دائمی گذرگاه بدون هیچ محدودیت خودسرانه ای تحت فشار قرار دهد.

|

اجازه تشکیل دولت فلسطینی در غزه را نخواهیم داد

اجازه تشکیل دولت فلسطینی در غزه را نخواهیم داد

بنیامین نتانیاهو نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی با وجود ناکامی این رژیم در تحقق اهداف جنگ غزه بار دیگر در اظهاراتی مدعی شد که این رژیم اجازه نخواهد داد دولتی فلسطینی در نوار غزه تشکیل شود.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.