پنج‌شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

دبیرکل حزب‌الله: مقاومت عزت، استقلال و آموزش عشق‌ورزی به وطن است

شیخ «نعیم قاسم» دبیرکل حزب الله لبنان مقاومت را عزت و استقلال و آموزش عشق ورزیدن به وطن توصیف کرد.


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از شبکه خبری المنار، شیخ «نعیم قاسم» در سخنانی خطاب به گردهمایی بزرگ «نسل‌های سید» افزود: مقاومت یک انتخاب تربیتی، اخلاقی، فرهنگی، جهادی و سیاسی و به معنای جهاد با نفس و جهاد با دشمن است.

 

وی ادامه داد: مقاومت انتخاب جوانان، کودکان، مردان و زنان و آموزش عشق ورزیدن به وطن است.

 

شیخ نعیم قاسم خطاب به جوانان حزب الله گفت: شما را به ایمان خالص به خداوند، انجام عبادت، نیکی به پدر و مادر، تحصیلات دینی و علمی و همچنین سرباز امام زمان (عج) بودن توصیه می کنم.

 

وی ادامه داد: افتخار می کنم که در بین شما و در انتظار ظهور امام زمان(عج) هستیم. افتخار می کنم پرچمی که راه زندگی شما را مشخص می کند، در دست گرفته اید و بر اطاعت از خداوند و انتظار و مقاومت پایبند هستید و در راستای مقابله با کفر و تجاوز تربیت می شوید.

 

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح




مطالب مرتبط

شمار شهدای غزه به ۷۱ هزار و ۶۶۷ نفر رسید

شمار شهدای غزه به ۷۱ هزار و ۶۶۷ نفر رسید

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که شمار شهدای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۷۱ هزار و ۶۶۷ نفر و مجروحان به ۱۷۱ هزار و ۳۴۳ نفر رسیده است.

|

لزوم تلاش جهانی برای بازگشایی کامل گذرگاه رفح

لزوم تلاش جهانی برای بازگشایی کامل گذرگاه رفح

یک حقوقدان با اشاره به کارشکنی رژیم صهیونیستی درباره بازگشایی گذرگاه رفح و اظهار نظر نتانیاهو در این باره، گفت: جامعه بین‌المللی موظف است اسرائیل را برای احترام گذاشتن به توافق‌ها و بازگشایی کامل و دائمی گذرگاه بدون هیچ محدودیت خودسرانه ای تحت فشار قرار دهد.

|

اجازه تشکیل دولت فلسطینی در غزه را نخواهیم داد

اجازه تشکیل دولت فلسطینی در غزه را نخواهیم داد

بنیامین نتانیاهو نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی با وجود ناکامی این رژیم در تحقق اهداف جنگ غزه بار دیگر در اظهاراتی مدعی شد که این رژیم اجازه نخواهد داد دولتی فلسطینی در نوار غزه تشکیل شود.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.