سه‌شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

دومین سالگرد حملات غزه؛ همبستگی گسترده مردم آسیا با فلسطینی‌ها

معترضان در کشورهای آسیایی از اندونزی تا ژاپن و فیلیپین در دومین سالگرد حملات رژیم‌صهیونیستی به نوار غزه با تجمعات خیابانی حمایت خود را از فلسطین اعلام کردند.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از خبرگزاری فرانسه، کشورهای منطقه آسیای شرقی و جنوبی همزمان با فرا رسیدن دومین سالگرد حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه که شاهد تجمعات حامی فلسطین بودند.

 

صدها نفر از مردم اندونزی مقابل سفارت آمریکا در جاکارتا تجمع کردند و با شعارهایی علیه محاصره نوار غزه و حمایت آمریکا از اسرائیل خواستار پایان جنگ شدند. پلیس اندونزی هم بیش از یک هزار نیرو خود را برای تامین امنیت منطقه مستقر کرد.


همچنین در فیلیپین فعالان و دانشجویان این کشور در مانیل با در دست داشتند پلاکاردهایی با مضمون «غزه آزاد باید گردد» و «جنگ را متوقف کنید» از در دولت فیلیپین خواستند که موضعی جدی‌تر علیه اقدامات اسرائیل اتخاذ کند.

 

 

                                 تظاهرات اندونزی‌ها در مقابل سفارت آمریکا در جاکاراتا

 

تجمع بزرگی با حضور انور ابراهیم نخست‌وزیر مالزی در ورزشگاه «آکسیاتا» امروز چهارشنبه برگزار خواهد شد.

 

این گردهمایی بخشی از کارزار همبستگی ملی با فلسطین است که با حضور فعالان بین‌المللی و اعضای ناوگان «صمود جهانی» همراه خواهد بود.

 

 

                                                                       تظاهرات ضدصهیونیستی در مانیل   


رسانه‌های ژاپنی هم اعلام کردند که صدها تن از حامیان فلسطین در منطقه «شیبویا توکیو تجمع کردند و خواستار پایان خشونت‌ها علیه فلسطینی‌ها شدند.

 

همچنین برخی گروه‌های مدنی نیز مراسم شمع‌افروزی به یاد قربانیان غزه برگزار کردند.

 

 

 

                                                   تظاهرات حامیان فلسطین در توکیو

 

در تایوان هم گروهی از فعالان در تایپه با روشن کردن شمع و برپایی تجمعی کوچک، همبستگی خود را با مردم فلسطین اعلام کردند.

 

تظاهرات در تایپه درحالی صورت می‌گیرد که این جزیره سال‌هاست در سودای جدایی از چین به‌دنبال مشروعیت بین‌المللی می‌گردد با سرمایه‌گذاری مستقیم در شهرک‌های صهیونیستی کرانه باختری خود را در صف حامیان اشغالگری قرار داده است؛ اقدامی که تحلیلگران آن را نقض آشکار حقوق بین‌الملل و قمار خطرناک تایپه در مناسبات جهانی می‌دانند.

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26

 
 
 




مطالب مرتبط

جهاد اسلامی: سلاح مقاومت متعلق به مردم فلسطین است و باقی خواهد ماند

جهاد اسلامی: سلاح مقاومت متعلق به مردم فلسطین است و باقی خواهد ماند

معاون دبیرکل جهاد اسلامی با تاکید بر ادامه مقاومت تا رسیدن به پیروزی و آزادی اعلام کرد سرنوشت سلاح مقاومت، بعد از تاسیس کشور فلسطین و طبق تفاهم داخلی تعیین خواهد شد و واقعیت‌های میدانی در آتش‌بس غزه با لفاظی‌های ترامپ درباره «صلح پایدار» تضاد دارد.

|

تظاهرات در رباط در حمایت از فلسطین

تظاهرات در رباط در حمایت از فلسطین

ده‌ها تن از شهروندان مراکشی در مقابل ساختمان پارلمان در شهر رباط، پایتخت این کشور در همبستگی با مردم فلسطین و در اعتراض به محاصره رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه تجمع کردند.

|

واکنش به حماس ادعای تاخیر در تحویل اجساد اسرا:

حماس متعهد به تکمیل توافق تبادل اسراست تا بهانه‌های صهیونیست‌ها را از بین ببرد
واکنش به حماس ادعای تاخیر در تحویل اجساد اسرا:

حماس متعهد به تکمیل توافق تبادل اسراست تا بهانه‌های صهیونیست‌ها را از بین ببرد

سخنگوی حماس با رد ادعاهای اشغالگران مبنی بر اینکه این جنبش عامدانه مکان اجساد اسرای اسرائیلی را فاش نمی‌کند، گفت ما متعهد به تکمیل توافق تبادل اسرا هستیم، اما در سایه کمبود امکانات و حجم عظیم آوارها امکان پیدا کردن سریع اجساد وجود ندارد.

|

جنبش احرار: گروه‌های فلسطینی بر توافق ملی برای پایان جنگ و بازسازی غزه تاکید کردند

جنبش احرار: گروه‌های فلسطینی بر توافق ملی برای پایان جنگ و بازسازی غزه تاکید کردند

جنبش احرار فلسطین در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد که نشست گروه‌های فلسطینی در قاهره بر توافق ملی برای پایان دادن به رنج مردم فلسطین، پایبندی کامل به آتش‌بس و توقف جنگ نسل‌کشی تأکید کرده است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.