جمعه ۱۲ دی ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

الرشق: بیانیه کشورهای عربی و اسلامی حمایت از موضع حماس در مذاکرات است

عزت الرشق یکی از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از بیانیه وزرای خارجه هفت کشور عربی و اسلامی استقبال کرد و آن را حمایتی مهم از تلاش‌ها برای پایان دادن به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و باز شدن راه برای مذاکرات جدی به منظور آتش بس دانست.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) الرشق در گفت وگو با خبرگزاری قدس پرس این بیانیه را حمایت آشکار از موضع فلسطینی در مذاکرات و تقویت کننده فرصت‌های دستیابی به توافق آتش بس دائم، عقب نشینی ارتش اشغالگر صهیونیست، ورود گسترده کمک‌های بشردوستانه و زمینه سازی برای آغاز روند بازسازی تحت مدیریت ملی فلسطینی با حمایت عربی و اسلامی توصیف کرد.

 

این رهبر جنبش حماس افزود: ما خواستار افزایش حمایت عربی و اسلامی برای توقف تجاوزات و نسل کشی علیه ملت فلسطین در نوار غزه و پایان اشغالگری و همچنین تحقق آرزوی ملت فلسطین برای تاسیس کشوری مستقل به پایتختی قدس هستیم.

 

کشورهای مصر، عربستان، قطر، ترکیه، اردن، امارات، اندونزی و پاکستان روز یکشنبه با صدور بیانیه‌ای مشترک از پاسخ جنبش مقاومت اسلامی حماس به طرح دونالد ترامپ برای آتش بس در غزه استقبال کردند.

 

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26

 
 

 




مطالب مرتبط

شهادت یک مادر فلسطینی و کودک وی در غزه/ ادامه محاصره نوار غزه و ممانعت اشغالگران از ورود کمکهای ضروری/ یک کودک دیگر بر اثر سرما شهید شد

شهادت یک مادر فلسطینی و کودک وی در غزه/ ادامه محاصره نوار غزه و ممانعت اشغالگران از ورود کمکهای ضروری/ یک کودک دیگر بر اثر سرما شهید شد

رژیم صهیونیستی همچنان به نقض آشکار توافق آتش بس در نوار غزه و محاصره ظالمانه و کارشکنی در برابر ورود کمکهای بشردوستانه ادامه می دهد.

|

افزایش شمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۱۲۶۹ نفر

افزایش شمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۱۲۶۹ نفر

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در گزارش آماری روزانه خود اعلام کرد که طی ۴۸ ساعت گذشته، ۳ شهید (شامل یک شهید جدید و دو پیکر خارج شده از زیر آوار) و ۱۰ مجروح به بیمارستان‌های غزه منتقل شده‌اند.

|

حماس: صدای خبرنگار خاموش‌ شدنی نیست

حماس: صدای خبرنگار خاموش‌ شدنی نیست

جنبش مقاومت اسلامی حماس با صدور بیانیه‌ای به مناسبت روز وفای به خبرنگار فلسطینی تأکید کرد که نقش خبرنگار فلسطینی قوی‌تر از گلوله‌های اشغالگران باقی خواهد ماند و جنایت‌های رژیم اشغالگر هرگز قادر به خاموش‌کردن صدای حقیقت نیست.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.