پنج‌شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

شلیک مجدد موشک از یمن و اختلال در فرودگاه بن‌گوریون

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که یک فروند موشک از یمن شلیک شده و صدای چندین انفجار به گوش رسیده است.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از شبکه المسیره یمن، به گفته ارتش رژیم صهیونیستی ، این موشک موجب فعال شدن آژیرهای خطر در چندین منطقه درسرزمین های اشغالی  شد.

 

شبکه ۱۲ عبری نیز خبر داد که در پی این حمله، آسمان فرودگاه بن‌گوریون به طور موقت تعطیل شده است.

 

پایگاه صهیونیستی «واللا» نیز اعلام کرد که ساکنان سرزمین های اشغالی از شنیده شدن چندین صدای انفجار در چند منطقه اسرائیل پس از شلیک موشک از یمن خبر دادند.

 

تاکنون گزارشی از تلفات احتمالی این حمله منتشر نشده است.

 

 

انتهای پیام /ی.ح/20

 
 

 




مطالب مرتبط

درخواست آلبانیز برای تحریم رژیم صهیونی

درخواست آلبانیز برای تحریم رژیم صهیونی

گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور اراضی اشغالی، به هجمه نظام مند رژیم صهیونیستی علیه سازمان ملل اشاره کرد و خواهان تعلیق عضویت این رژیم و اعمال تحریم‌های سازمان ملل بر تل‌آویو شد.

|

اعتراف به شکست از انصارالله در ایلات اشغالی

اعتراف به شکست از انصارالله در ایلات اشغالی

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت در گزارشی به شکست در برابر حملات موشکی‌ انصارالله یمن به بندر اشغالی ایلات اعتراف و اعلام کرد که این بندر پس از این حملات موشکی به حالت نیمه تعطیل درآمده است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.