یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

ناوگان جهانی صمود وارد منطقه پرخطر شد / پرواز حدود ۲۰ پهپاد بر فراز آن

ناوگان صمود از ورود این ناوگان به منطقه پرخطر که پیش از این ناوگان های قبلی مورد حمله قرار گرفتند خبر داد و اعلام کرد حدود ۲۰ پهپاد صهیونیستی بر فراز کشتی های این ناوگان به پرواز در آمده اند و حرکت آنها را زیر نظر دارند.

 

 به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از شبکه الجزیره، این ناوگان وارد منطقه پرخطر شده است که پیشتر در آن، ناوگان دریایی کمک‌رسانی به غزه مورد حملات اسرائیل قرار گرفته بود.

 

حدود ۲۰ فروند پهپاد بر فراز کشتی‌های این ناوگان در حال گشت‌زنی هستند و فضای اطراف آن را از هرگونه تهدید امنیتی پایش می‌کنند.

 

در بیانیه‌ای که از سوی اعضای این ناوگان منتشر شد، آمده است: «ما اکنون وارد منطقه‌ای شده‌ایم که ناوگان قبلی در آن مورد حمله قرار گرفتند. با وجود خطرات، عزم ما بر شکستن محاصره غزه و رساندن کمک‌های انسانی به مردم مظلوم این نوار، پاربرجاست.»

 

کاروان «صمود» متشکل از چندین کشتی، اوایل شهریور ماه از بندر بارسلون اسپانیا حرکت خود را آغاز کرد و بیش از ۵۰۰ فعال از ۴۰ کشور جهان در این ناوگان جهانی شرکت دارند که شامل «ائتلاف ناوگان آزادی»، «جنبش جهانی غزه» و «ناوگان صمود» می‌شود.

 

چهارشنبه گذشته، این ناوگان فاش کرد که ۹ کشتی آن در نتیجه حملات پهپادی طی ۱۲ انفجار، مورد اصابت قرار گرفته‌اند و به چندین فروند از آن‌ها خسارات مادی وارد شده است.

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

شهدای نسل‌کشی غزه به70هزار و 925  نفر رسید

شهدای نسل‌کشی غزه به70هزار و 925 نفر رسید

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه از افزایش آمار قربانیان جنگ نسل کشی که رژیم صهیونیستی از اکتبر 2023 همچنان علیه مردم فلسطین ادامه می ‌دهد، به 70 هزار و 925 شهید و زخمی‌ها به 171 هزار و 185 نفر خبر داد.

|

تعرض ده‌ها شهرک‌نشین به مسجدالاقصی

تعرض ده‌ها شهرک‌نشین به مسجدالاقصی

ده‌ها شهرک‌نشین صهیونیست، امروز چهارشنبه، در سومین روز عید یهودی حنوکا، با حمایت و حفاظت شدید نیروهای اشغالگر به صحن‌های مسجدالاقصی تعرض کردند.

|

تداوم یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک نوجوان فلسطینی در بیت لحم

تداوم یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک نوجوان فلسطینی در بیت لحم

منابع فلسطینی از ادامه حملات نظامیان صهیونیست به کرانه باختری خبر داده و اعلام کردند که شب گذشته در جریان یورش نیروهای اشغالگر به شهرک تقوع در بیت لحم، یک نوجوان 17 ساله فلسطینی بر اثر اصابت گلوله به سینه وی به شهادت رسید.

|

هشدار یونیسف درباره شرایط زندگی کودکان غزه

هشدار یونیسف درباره شرایط زندگی کودکان غزه

«کاظم ابوخلف» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل(یونیسف) در فلسطین اعلام کرد شرایط زندگی کودکان در نوار غزه با شرایط هوای سرد و بارش شدید و سیل آسای باران دشوار و وخیم است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.