یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

شرایط وخیم اجتماعی در سرزمین های اشغالی

به‌اذعان یک رسانه عبری‌زبان؛ اگر نتانیاهو از فرصتی که ترامپ برایش به وجود آورده است استفاده نکند و جنگ را پایان ندهد، احتمال شکسته شدن توان تاب‌آوری جامعه اسرائیل وجود دارد.


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) یسرائیل هیوم در شماره امروز دوشنبه خود هشدار داد: بر اساس داده‌‌هایی که دفتر مرکز آمار اسرائیل منتشر کرده است، حدود نیمی از زوج‌‌هایی که همسران‌شان در حال خدمت در نیروهای ذخیره اسرائیل هستند اعلام کردند؛ روابط خانوادگی آنها در طول جنگ آسیب جدی دیده است، داده‌‌هایی که از پایش‌های موازی هم به دست آمده است.

 

در این گزارش تأکید شده عواقب منفی خدمت طولانی‌مدت در ارتش و حضور مستمر نظامیان در نیروهای ذخیره، جدایی مکرر و چندماهه بین والدین و فرزندان و بین همسران بحران‌های واقعی برای جامعه اسرائیل به وجود آورده است.

 

در بخش دیگری از این گزارش فاش شد؛ شرایط بد اجتماعی که جنگ برای جامعه اسرائل به وجود آورده باعث بالا رفتن خشونت‌های خانگی شده است و خانواده‌ها در اسرائیل بهای سنگینی را بابت جنگ می‌پردازند.

 

در پایان این گزارش هم به مسئولین رژیم صهیونیستی هشدار داده شده است؛ اگر این تاب‌آوری فرو بریزد همه اسرائیل باید بهای آن را برای بیش از یک دهه بپردازد.

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

سردار وحیدی: تهدیدات رژیم اسرائیل نشانه آشفتگی است/ ایران همه تحولات را زیر نظر دارد

سردار وحیدی: تهدیدات رژیم اسرائیل نشانه آشفتگی است/ ایران همه تحولات را زیر نظر دارد

جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران تاکید کرد رژیم صهیونیستی با مشکلات جدی روبه‌روست و تهدیداتش نشانه آشفتگی و ضعف این رژیم است و تهران تمامی تحولات را با دقت زیر نظر دارد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.