پنج‌شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

«عبدالباری عطوان»: زمان بالیدن رژیم صهیونیستی به برتری اطلاعاتی به سر آمده است

«عبدالباری عطوان» تحلیلگر جهان عرب با اشاره به تهدید رهبر انصارالله از سوی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، آن را هذیان گویی لاعلاج «یسرائیل کاتس» توصیف کرد.


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از رای الیوم، عطوان نوشت: کمترین توصیفی که می‌توان درباره تهدیدات وزیر جنگ رژیم اسرائیل به ترور «سید عبدالملک الحوثی» و به حرکت درآمدن پرچم این رژیم در آسمان صنعا داشت این است که او به نوعی هذیان گویی مبتلا شده که درمانش برای روانشناسان دشوار است.

 

وی افزود: نکته عجیب این است که او این تهدیدات را به فاصله اندک از شکست عملیات ترور «خلیل الحیه» و برخی رهبران جنبش حماس در خارج با ۱۲ جنگنده در دوحه بر زبان آورد؛ این شکستی بود که اسطوره برتری اطلاعاتی اسرائیلی را به چالش کشید و این برتری پس از اقدامات و تدابیر موفق انجام شده، به سرعت رو به زوال است.

 

این تحلیلگر ادامه داد: لازم است به کاتس و رئیس او «بنیامین نتانیاهو» یادآور شویم که این موشک‌های یمنی است که هفت میلیون شهرک نشین اسرائیلی را به پناهگاه می‌فرستد و دو فرودگاه اصلی آن یعنی «بن گوریون» و «رامون» را به تعطیلی کشانده و بندر «ام الرشراش» در ایلات در دهانه دریای سرخ را فلج کرده و پهپادهایش با عبور از لایه های پدافندی و رادارهای پیشرفته به یکی از هتل‌هایش اصابت کرده است.

 

عطوان اضافه کرد: باید به صهیوینست ها گفت این یمنی‌ها هستند که دست از حمایت غزه برنداشته و دریای سرخ را به روی کشتی های شما بسته اند.

 

سردبیر رای الیوم نوشت: پرچم اسرائیل بر فراز صنعا به اهتزاز درنخواهد آمد، بلکه این پرچم فلسطین است که بر بالای دیوارهای قدس و همه شهرهای فلسطین اشغالی به اهتزاز در می آید، آنکه با کل توان تسلیحاتی از موشک و تانک تا نسل کشی و گرسنه نگه داشتن و پاکسازی قوی و کوچاندن ساکنان غزه برای غلبه بر مقاومت و به زانو درآوردن ملت فلسطین در غزه طی ۲۳ ماه راه به جایی نبرده هرگز جرات اعزام یک تانک را هم به صنعا ندارد. صنعا آمریکا را شکست داد و آن را مجبور به تن دادن به آتش بس کرد تا حملات موشکی به ناوهای جنگی در دریای سرخ متوقف شود و قبل از آن، همه امپراتوری های تاریخ در یمن شکست خورده‌اند.

 

این تحلیلگر تاکید کرد: رژیمی که تنها کارش در یمن هدف قرار دادن هواپیماهای مسافربری در فرودگاه غیرنظامی صنعاست و پدافند هوایی اش در رهگیری بیشتر موشکها و پهپادهای یمنی ناکام مانده است، باید از تهدیدهای توخالی و دروغین دست بردارد و در وهله اول اگر می تواند کشتی «گلکسی» اسرائیلی را که در کمال خفت و خواری در بندر الحدیده به گل نشسته است برگرداند. کاتس که به دنبال به اهتزاز درآوردن پرچم اسرائیل در آسمان صنعاست باید نیروهایش را برای اشغال این شهر بفرستد و یمنی ها آماده پذیرایی گرمی از این نیروها هستند.

 

عطوان افزود: به کاتس می‌گوییم، زمان بالیدن شما به برتری اطلاعاتی و اقدامات نمایشی تان به سر آمده است. شکست از پی شکست؛ از طوفان الاقصی تا شکست بسیار بزرگ در دوحه و عملیات جانانه «عبدالمطلب القیسی» اردنی که اطلاعات اسرائیل را درهم شکست و عملیات جهادی انجام داد و دو نظامی اسرائیلی را در گذرگاه الکرامه به هلاکت رساند. از قهرمانان مقاومت در غزه که دو سال است جانانه می جنگند نیز غافل نشویم. طی روزهای آتی رخنه های قهرمانانه دیگری در راه است.

 

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26

 




مطالب مرتبط

حزب‌الله: استقبال از پاپ نشانه اصل همزیستی و فرهنگ مقاومت است

حزب‌الله: استقبال از پاپ نشانه اصل همزیستی و فرهنگ مقاومت است

علی عمار، از نمایندگان ارشد حزب‌الله با تاکید بر اینکه مقاومت، فرهنگی اصیل دارد و همواره ابعاد بشردوستانه را در نظر می‌گیرد، گفت استقبال ما از پاپ موضوع عجیبی نیست و چنین اقداماتی ریشه در اصل همزیستی حزب‌الله دارد.

|

تلاش نتانیاهو برای کنترل کمیته هفتم اکتبر

تلاش نتانیاهو برای کنترل کمیته هفتم اکتبر

روزنامه «یدیعوت آحارانوت» فاش کرد که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی قصد دارد به صورت شخصی ریاست کمیته تعیین‌کننده اختیارات کمیته بررسی شکست هفتم اکتبر (عملیات طوفان‌الاقصی) را به دست بگیرد. منتقدان هدف این کار را تلاش وی برای تبرئه خودش توصیف کرده‌اند.

|

۶ هزار مجروح دچار قطع عضو در غزه در انتظار برنامه‌های فوری و بلندمدت توان‌بخشی

۶ هزار مجروح دچار قطع عضو در غزه در انتظار برنامه‌های فوری و بلندمدت توان‌بخشی

وزارت بهداشت فلسطین در غزه به مناسبت «روز جهانی افراد دارای معلولیت» با صدور بیانیه‌ای، وضعیت مجروحانی را که در پی جنگ دچار نقص عضو شده‌اند، تکان‌دهنده و فاجعه‌بار توصیف کرد.

|

رسانه صهیونیستی فاش کرد؛

فرستاده آمریکا پیشنهاد بمباران مراسم تشییع سید حسن نصرالله را داده بود
رسانه صهیونیستی فاش کرد؛

فرستاده آمریکا پیشنهاد بمباران مراسم تشییع سید حسن نصرالله را داده بود

یک رسانه صهیونیستی فاش کرد که فرستاده آمریکا به مقامات رژیم صهیونیستی پیشنهاد داده بود که مراسم تشییع سید حسن نصرالله را بمباران کننده اما آن ها این پیشنهاد را نپذیرفتند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.