پنج‌شنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

خیزش احزاب و دهها شخصیت مصری علیه معاهده «کمپ دیوید»

احزاب و شخصیت های مصری خواستار لغو معاهده کمپ دیوید با رژیم صهیونیستی شدند و از مقامات قاهره خواستند اقداماتی در این زمینه به عمل آورند.


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از القدس العربی، ۵ حزب و ده‌ها شخصیت مصری با انتشار بیانیه‌ای به مناسبت چهل و هفتمین سالروز امضای معاهده «کمپ دیوید» با رژیم صهیونیستی، از مقامات مصر خواستند این معاهده را لغو کنند.

 

این بیانیه را حزب سوسیالیست مصر، ائتلاف مردمی سوسیالیستی، حزب الکرامه، حزب زندگی و آزادی، و جنبش سوسیالیست‌های انقلابی امضا کردند.

 

امضاکنندگان بیانیه اعلام کردند: سیاست نسل‌کشی و گرسنگی دادن مردم غزه در کنار غرش هواپیماهای دشمن در آسمان پایتخت‌های عربی، یکی از نتایج مستقیم معاهده کمپ دیوید است که در آن برپایی کشور فلسطین نادیده گرفته شد و موضع یکپارچه عربی در مناقشه با تل آویو را خدشه‌دار کرد.

 

در این بیانیه از سیاستمداران مصری خواسته شده است به طرح های آشکار صهیونیستها برای کوچاندن فلسطینی ها به صحرای سینا و دفاع صریح آنان از برپایی اسرائیل بزرگ که بخش‌هایی از مصر، اردن، عراق، لبنان، سوریه و عربستان را شامل می‌شود، واکنش نشان دهند.

 

این بیانیه ۶ درخواست از مقامات مصری دارد که عبارتند از: لغو معاهده کمپ دیوید، توقف هرگونه عادی سازی روابط با دشمن صهیونیستی و در راس آنها عادی سازی روابط تجاری و گردشگری قرار دارد، پیوستن به شکایت آفریقای جنوبی در دیوان کیفری بین المللی، آزادسازی زندانیان فلسطینی از زندان‌های مصر، اجازه دادن به روزنامه نگاران و پزشکان برای عبور از گذرگاه رفح با مسئولیت خودشان برای کمک به مردم غزه، و اجازه دادن به حرکت ناوگان صمود از مصر برای شکستن محاصره غزه.

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

اعلام حمایت و همبستگی نخست وزیر لبنان با ساکنان جنوب کشورش در مقابل رژیم صهیونیستی

اعلام حمایت و همبستگی نخست وزیر لبنان با ساکنان جنوب کشورش در مقابل رژیم صهیونیستی

نخست وزیر لبنان در واکنش به تحرک ددمنشانه رژیم صهیونیستی در رخنه به جنوب لبنان گفت: همبستگی کامل خود را با ساکنان جنوب لبنان و روستاهای خط مقدم اعلام می ‌کنیم که هر روز بهای پافشاری بر سرزمین حق زندگی امن و با عزت تحت حاکمیت و اقتدار دولت لبنان را می پردازند.

|

حزب لیکود در پی انتصاب پسر نتانیاهو در پستی عالی‌رتبه

حزب لیکود در پی انتصاب پسر نتانیاهو در پستی عالی‌رتبه

یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون اسرائیل فاش کرد: حزب لیکود بصورت محرمانه تلاش کرده بود تا «یائیر نتانیاهو»، پسر نخست‌وزیر را در یک سمت عالی‌رتبه با حقوق وزیر منصوب کند، اما این اقدام را در نطفه خفه کردیم.

|

نتانیاهو در پی فرار از ناکامی دربرابر طوفان الاقصی است

نتانیاهو در پی فرار از ناکامی دربرابر طوفان الاقصی است

یک رسانه صهیونیستی روز پنجشنبه گزارش داد که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در حال بررسی انجام اصلاحاتی در «قانون کمیته تحقیقات دولتی» است تا بار مسئولیت شخصی خود در قبال عملیات طوفان الاقصی را کاهش دهد.

|

حماس: نقض آتش‌بس بیانگر نیت آشکار دشمن برای نابودی توافق و تحمیل معادلات جدید است

حماس: نقض آتش‌بس بیانگر نیت آشکار دشمن برای نابودی توافق و تحمیل معادلات جدید است

جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای در واکنش به تجاوز جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه غزه و نقض توافق آتش‌بس تاکید کرد نقض آتش‌بس بیانگر نیت آشکار دشمن برای نابودی توافق و تحمیل معادلات جدید است.

|

کمیته بین‌المللی مستقل: بیش از ۱۶ هزار مدرک درباره جنایات رژیم صهیونیستی در غزه جمع‌آوری شده است

کمیته بین‌المللی مستقل: بیش از ۱۶ هزار مدرک درباره جنایات رژیم صهیونیستی در غزه جمع‌آوری شده است

عضو کمیته بین‌المللی مستقل تحقیق درباره سرزمین‌های فلسطین اشغالی اعلام کرد این کمیته به شواهد و مستندات کافی دست یافته که نشان می‌دهد نیروهای اشغالگر از آغاز جنگ علیه نوار غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ مرتکب جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و جنایت نسل‌کشی شده‌اند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.