پنج‌شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

لازارینی: هیچ مکان امنی در غزه وجود ندارد

فیلیپ لازارینی رئیس آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) با بیان اینکه هم اکنون هیچ مکان امنی در غزه وجود ندارد و حملات هوایی همچنان شدت می‌یابد گفت: در حال حاضر شمار بیشتری از ساکنان مجبور به ترک منازل خود و حرکت به سوی مناطق ناشناخته شده‌اند.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از الجزیره، لازارینی افزود: تنها در چهار روز گذشته، ۱۰ ساختمان متعلق به این آژانس (آنروا) در غزه هدف حملات رژیم صهیونیستی قرار گرفته است.

 

رئیس آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) پیش تر در اظهاراتی فاش کرد دست‌کم ۲ هزار نفر در غزه در حالی که به دنبال کمک‌های غذایی بودند، هدف قرار گرفته و به شهادت رسیده‌اند و بیشتر قربانیان کسانی هستند که در نزدیکی مراکز موسوم به «مؤسسه انسانی غزه» تحت نظارت آمریکا و رژیم صهیونیستی تجمع کرده بودند.

 

لازارینی هشدار داد که رسیدگی به بحران گرسنگی در غزه تنها در صورتی ممکن است که دسترسی مداوم، گسترده و امن به نیازمندان فراهم شود.

 

وی تأکید کرد که آنروا و شرکایش منابع و تخصص لازم برای کمک‌رسانی دارند و باید اجازه داده شود فعالیت‌هایشان در غزه بدون مانع ادامه یابد.

 

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26
 




مطالب مرتبط

سوء تغذیه و ناامنی حاد غذایی ۱.۶ میلیون فلسطینی در غزه/ شهادت ۲۵ فلسطینی از جمله ۶ کودک به دلیل بارش های جوی و سرمای شدید/ اقدام عمدی اشغالگران برای زیر آب رفتن چادر آوارگان

سوء تغذیه و ناامنی حاد غذایی ۱.۶ میلیون فلسطینی در غزه/ شهادت ۲۵ فلسطینی از جمله ۶ کودک به دلیل بارش های جوی و سرمای شدید/ اقدام عمدی اشغالگران برای زیر آب رفتن چادر آوارگان

مشاور رسانه‌ای آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی "آنروا" اعلام کرد که ۱.۶ میلیون فلسطینی در نوار غزه هم ‌اکنون در نتیجه تداوم جلوگیری از ورود اقلام انسانی ضروری، به ‌ویژه برای فصل زمستان از سطوح خطرناک یا چندلایه سوء تغذیه و ناامنی غذایی رنج می‌برند.

|

موافقت با طرح قطع آب و برق دفاتر «آنروا»

موافقت با طرح قطع آب و برق دفاتر «آنروا»

مجلس رژیم صهیونیستی (کنست) به طور نهایی طرحی را تصویب کرد که بر اساس آن آب و برق دفاتر آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (أنروا) قطع می‌شود و این قانون بلافاصله لازم‌الاجرا خواهد شد.

|

اقدام عمدی برای زیر آب رفتن چادر آوارگان

اقدام عمدی برای زیر آب رفتن چادر آوارگان

نیروهای رژیم صهیونیستی در اقدامی عمدی، مسیل دره غزه را گشودند که منجر به جاری شدن سیلاب‌های شدید در مناطق وسیعی از غزه و زیر آب رفتن چادرهای آوارگان نزدیک به این دره شد.

|

شبکه اسکای‌نیوز گزارش داد:

مرگ، ویرانی و آتش؛ واقعیت آتش‌بس آمریکایی در غزه
شبکه اسکای‌نیوز گزارش داد:

مرگ، ویرانی و آتش؛ واقعیت آتش‌بس آمریکایی در غزه

در حالی که آتش‌بس آمریکایی در غزه برقرار است، نوزادان همچنان در کفن‌های کوچک به خاک سپرده می‌شوند، کودکان «مظنون» خوانده می‌شوند و مرزهای متحرک نظامی هر روز زمین بیشتری را می‌بلعند؛ واقعیتی تلخ که نشان می‌دهد آتش‌بس برای مردم غزه، معنایی جز ادامه مرگ و ویرانی ندارد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.