شنبه ۳ آبان ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

واکنش دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه به شدیدترین عملیات منفجر کردن ساختمان‌های مسکونی

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه در بیانیه‌ای به بمباران برج‌ها و منازل مسکونی از بامداد امروز واکنش نشان داد و سیاست‌های گمراه‌کننده و دروغین ارتش صهیونیستی را به شدت محکوم کرد.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) دفتر اطلاع رسانی ذولتی غزه اعلام کرد در حالی که رژیم اشغالگر مدعی است اهداف مقاومت را هدف قرار می‌دهد، واقعیت‌های میدانی به طور قطع نشان می‌دهند اشغالگران به طور سیستماتیک مدارس، مساجد، بیمارستان‌ها، مراکز درمانی، برج‌های مسکونی، چادرهای آوارگان و حتی مراکز نهادهای بین‌المللی فعال در زمینه بشردوستانه را هدف قرار می‌دهند.

 

این دفتر در ادامه بیانیه خود افزود: «اشغالگران با ترویج روایت‌های گمراه‌کننده در رسانه‌های مختلف داخلی و بین‌المللی، تلاش می‌کنند جنایات سازمان‌یافته و سیستماتیک خود را توجیه کنند، در حالی که حقایق موجود بر روی زمین، عملیات کشتار، تخریب و آوارگی را آشکار می‌سازد که هیچ ارتباطی با ادعاهای دروغین آن‌ها ندارد.»

 

بر اساس این بیانیه، رژیم صهیونیستی بارها اعلام کرده است که «اهداف مقاومت» را مورد حمله قرار می‌دهد، اما در واقع، غیر نظامیان بی‌گناه را در خانه‌ها و مناطق مسکونی خود تعقیب و هدف قرار می‌دهد تا آن‌ها را مجبور به کوچ و آوارگی اجباری کند.

 

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه تاکید کرد که آنچه رژیم "اسرائیل" در مورد «نابودی مقاومت» اعلام می‌کند، صرفا پوششی دروغین برای پنهان کردن جنایات نسل‌کشی، کشتار سیستماتیک، تخریب گسترده، پاکسازی نژادی و آوارگی اجباری است که همگی جرایم علیه بشریت و جرایم جنگی مستند شده محسوب می‌شوند و نیازمند پیگرد در دادگاه‌های بین‌المللی هستند.

 

این بیانیه، مسئولیت کامل این «فجیع‌ترین جنایات در تاریخ معاصر» و «تجاوز وحشیانه مستمر» علیه غیر نظامیان در نوار غزه طی ۲۳ ماه گذشته را متوجه رژیم صهیونیستی، دولت آمریکا و کشورهایی دانست که در این نسل‌کشی مشارکت دارند.

 

در پایان، دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در غزه، از جامعه بین‌المللی، سازمان ملل و تمام نهادهای حقوق بشری در سراسر جهان خواست تا مسئولیت‌های قانونی و اخلاقی خود را بر عهده گرفته و با اقدامی جدی و فعال، این جنایات را متوقف کرده و عاملان آن را برای محاکمه و اجرای عدالت طبق قواعد حقوق بین‌الملل، به چنگ قانون بسپارند.

 

ارتش رژیم صهیونیستی امروز شدیدترین عملیات منفجر کردن ساختمان‌های مسکونی را در جنوب شهر غزه از زمان آغاز جنگ در این باریکه تاکنون انجام داد. منفجر کردن ساختمان‌های جنوب شهر غزه همزمان با حملات هوایی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی صورت گرفت. این حملات به صورت مشخص علیه محله تل الهوی شدت گرفته است.

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

جنبش احرار: گروه‌های فلسطینی بر توافق ملی برای پایان جنگ و بازسازی غزه تاکید کردند

جنبش احرار: گروه‌های فلسطینی بر توافق ملی برای پایان جنگ و بازسازی غزه تاکید کردند

جنبش احرار فلسطین در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد که نشست گروه‌های فلسطینی در قاهره بر توافق ملی برای پایان دادن به رنج مردم فلسطین، پایبندی کامل به آتش‌بس و توقف جنگ نسل‌کشی تأکید کرده است.

|

افزایش شهدای غزه به ۶۸ هزار و ۵۱۹ نفر

افزایش شهدای غزه به ۶۸ هزار و ۵۱۹ نفر

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در تازه‌ترین گزارش آماری خود اعلام کرد که شمار شهدای جنگ علیه غزه از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۶۸ هزار و ۵۱۹ نفر و تعداد مجروحان به ۱۷۰ هزار و ۳۸۲ نفر افزایش یافته است.

|

مدارس دینی رژیم صهیونیستی نظامیان ارتش را پیش از اعزام به غزه با افکار افراطی تغذیه می‌کنند

مدارس دینی رژیم صهیونیستی نظامیان ارتش را پیش از اعزام به غزه با افکار افراطی تغذیه می‌کنند

شبکه چهار تلویزیون انگلیس در تحقیق تازه‌ای از نقش مدارس دینی یهودی در ترویج افکار افراطی و نژادپرستانه میان نیروهای ارتش اشغالگر صهیونیستی پیش از اعزام آنان به مناطق فلسطینی، به‌ویژه نوار غزه پرده برداشت.

|

روزنامه کویتی الانباء :

باج‌خواهی رژیم صهیونیستی از لبنان با تشدید تجاوزات و فشار برای مذاکره مستقیم
روزنامه کویتی الانباء :

باج‌خواهی رژیم صهیونیستی از لبنان با تشدید تجاوزات و فشار برای مذاکره مستقیم

روزنامه الانباء کویت به نقل از یک منبع سیاسی برجسته لبنان اعلام کرد هدف اسرائیل از تشدید تجاوزات خود به لبنان و گسترش دامنه آن، باج‌گیری امنیتی و سیاسی از بیروت و مجبور کردن آن به مذاکره مستقیم است، اما لبنان اصول حاکمیتی خود را تغییر نخواهد داد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.