شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

اسرائیل هیوم: عملیات دریایی یمن صدها میلیارد دلارخسارت به اسرائیل وارد کرده است

یک رسانه عبری با اشاره به خسارت سنگین حملات ارتش یمن به سرزمین‌های اشغالی گزارش داد عملیات دریایی نیروهای مسلح یمن خسارت‌های اقتصادی در حدود صدها میلیارد دلار به اسرائیل وارد کرده است.


 به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) اسرائیل هیوم نوشت: یمنی‌ها کنترل تنگه باب المندب یکی از مهم‌ترین نقاط دریایی در جهان را در دست دارند و فعالیت آن‌ها منجر به توقف روند کشتیرانی رژیم صهیونیستی در دریای سرخ و افزایش هزینه‌های حمل و نقل و بیمه و خسارت به واردات شده است.

 

این روزنامه تاکید کرد: عملیات دریایی نیروهای مسلح یمن خسارت‌های اقتصادی در حدود صدها میلیارد دلار به اسرائیل وارد کرده است. آمریکا فکر می‌کند یمنی‌ها با پایان جنگ علیه غزه آرام می‌گیرند و برای همین تلاش‌های خود را بر پایان جنگ متمرکز کرده است اما نگرانی درباره سلطه یمن بر فعالیت دریایی در دریای سرخ بعد از توقف جنگ علیه غزه وجود دارد.

 

این روزنامه به شکست رژیم صهیونیستی در تحقق اهداف خود درباره ترور اعضای دولت یمن اذعان و تاکید کرد: با وجود این عملیات و دیگر عملیات‌ها همچنان موشک‌ها و پهپادهای یمن عمق فلسطین اشغالی را هدف قرار می‌دهند.

 

این روزنامه نوشت: یمنی‌ها همچنان تهدید هستند. باید آمریکا با ائتلاف گسترده برای حمله گسترده علیه یمن وارد مداخله شود.

 

انتهای پیام/ی.ح/26




مطالب مرتبط

آمادگی بیرون کشیدن اجساد اسرا در محدوده خط زرد

آمادگی بیرون کشیدن اجساد اسرا در محدوده خط زرد

گردان‌های عزالدین قسام، شاخه نظامی جنبش حماس اعلام کرد تیم‌های این جنبش برای بیرون کشیدن همزمان اجساد اسرا در داخل "خط زرد"و در تمامی مکان‌های غزه، در چارچوب پایان دادن به این پرونده، آماده هستند.

|

بزرگترین طرح شهرک سازی در قدس تصویب شد/  ۱۳۰۰ واحد مسکونی در جنوب قدس اشغالی احداث می شود

بزرگترین طرح شهرک سازی در قدس تصویب شد/ ۱۳۰۰ واحد مسکونی در جنوب قدس اشغالی احداث می شود

کابینه رژیم صهیونیستی بزرگترین طرح احداث واحدهای مسکونی صهیونیستی در جنوب قدس اشغالی را در حالی به تصویب رساند که تقریبا یک هفته پیش دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا علیه شهرک سازی اظهارات انتقادآمیزی داشت.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.