پنج‌شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir
محافل صهیونیستی:

نظامیان اسرائیل در غزه به بن‌بست خوردند/ در جنگ دست و پا می‌زنیم

محافل نظامی رژیم‌صهیونیستی با حمله شدید به «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم و انتقاد از عملکرد ارتش در جنگ تاکید کردند که نظامیان اسرائیلی در گل‌ولای غزه گرفتار شده و به بن بست خورده اند.


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از خبرگزاری فلسطینی «سما»، «ایال بن رووین» فرمانده اسبق لشکر شمالی ارتش رژیم اسرائیل در مورد کشته شدن سه نظامی و یک افسر این رژیم در انفجار روز دوشنبه یک دستگاه تانک در اردوگاه «جبالیا» در شمال نوار غزه گفت: این حادثه، خطرناک و منعکس کننده این واقعیت است که یک ارتش بزرگ مدرن با گروه‌های کوچک در جنگی چریکی می‌جنگد.

 

او با انتقاد از عملکرد ارتش رژیم صهیونیستی افزود: ️سوالات سختی درباره این اتفاق وجود دارد. مهاجمان چگونه می‌توانند بارها و بارها خود را به تانک‌ها برسانند و از آنها بالا بروند و مواد منفجره را به سمت نظامیان ما پرتاب کنند ... تانک‌های پیرامون آنها کجا هستند و چه کار می کنند؟ حلقه محافظ آنها کجاست؟


به نقل از خبرگزاری فلسطینی «سما»، «ایال بن رووین» فرمانده اسبق لشکر شمالی ارتش رژیم اسرائیل در مورد کشته شدن سه نظامی و یک افسر این رژیم در انفجار روز دوشنبه یک دستگاه تانک در اردوگاه «جبالیا» در شمال نوار غزه گفت: این حادثه، خطرناک و منعکس کننده این واقعیت است که یک ارتش بزرگ مدرن با گروه‌های کوچک در جنگی چریکی می‌جنگد.

 

او با انتقاد از عملکرد ارتش رژیم صهیونیستی افزود: ️سوالات سختی درباره این اتفاق وجود دارد. مهاجمان چگونه می‌توانند بارها و بارها خود را به تانک‌ها برسانند و از آنها بالا بروند و مواد منفجره را به سمت نظامیان ما پرتاب کنند ... تانک‌های پیرامون آنها کجا هستند و چه کار می کنند؟ حلقه محافظ آنها کجاست؟

 

«آوی اشکنازی» خبرنگار و تحلیلگر نظامی رژیم اسرائیل نیز به نوبه خود از نتانیاهو و کابینه او به شدت انتقاد کرد و گفت: «پیکره اسرائیل در حال خونریزی است... بزرگترین مشکل این است که هیچ گونه رهبری در اسرائیل وجود ندارد که چندین گام رو به جلو را ببیند و سیاستی برای چگونگی برخورد با چالش‌ها تدوین کند.

 

وی افزود: «ما وزرایی داریم که مانند کودکان خردسال به دنبال جلب توجه هستند؛ مانند یسرائیل کاتس (وزیر جنگ) و ایتامار بن گویر (وزیر امنیت داخلی). وزرای فعلی زیاد صحبت می‌کنند، به خصوص با هوادارانشان، اما در مدیریت و راهبرد ضعیف و فاقد بینش سیاسی و درک مسائل امنیتی هستند.»

 

اشکنازی در مورد راه‌های پایان دادن به کشته شدن نظامیان رژیم صهیونیستی در نوار غزه هم گفت: ما در گل و لای گیر افتاده‌ایم؛ اگر حرکت کنیم، به ما حمله می‌شود و اگر حرکت هم نکنیم، باز به ما حمله می‌شود. (نظامیان) ما در موقعیتی مانند اردک‌ در میدان تیر هستند.

 

 

انتهای پیام /ی.ح/20




مطالب مرتبط

بقائی: اقدامات رژیم صهیونیستی در راستای تجزیه سومالی، بدعتی خطرناک در روابط بین‌الملل است

بقائی: اقدامات رژیم صهیونیستی در راستای تجزیه سومالی، بدعتی خطرناک در روابط بین‌الملل است

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به ورود غیرقانونی وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی به منطقه سومالی لند، آن را بدعتی خطرناک در روابط بین‌الملل و ضربه مهلک به بنیان‌های حقوقی و هنجاری ملل متحد توصیف کرد.

|

هزینه‌های پنهان جنگ؛ فرسایش اقتصادی و بحران اجتماعی فزاینده در سرزمین های اشغالی

هزینه‌های پنهان جنگ؛ فرسایش اقتصادی و بحران اجتماعی فزاینده در سرزمین های اشغالی

داده‌های رسمی منتشر شده در اراضی اشغالی فلسطین نشان می‌دهد پیامدهای جنگ مستمر علیه نوار غزه، فراتر از میدان نظامی، به بحرانی اقتصادی ـ اجتماعی تبدیل شده که فشار سنگینی بر ساختارهای دولتی و بودجه عمومی رژیم صهیونیستی وارد کرده است.

|

سفر هیاتی از حماس به قاهره

سفر هیاتی از حماس به قاهره

منابع خبری گزارش دادند که هیاتی از رهبران جنبش حماس برای بحث در مورد مسائل مربوط به نوار غزه به ویژه مقدمات مرحله دوم مذاکرات مربوط به توافق شرم الشیخ و سازوکارهای اجرای مفاد انسانی و امنیتی آن و نیز بازگشایی گذرگاه رفح وارد قاهره شده است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.