جمعه ۲ آبان ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

یمن نشان داد سیستم پدافندی اسرائیل ضعیف است

تلویزیون رژیم صهیونیستی به قدرت عملیاتی یمن با وجود حملات اخیر اشغالگران علیه این کشور اعتراف کرد.


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعتراف کرد، با وجود حملات گسترده به یمن و ترور تعدادی از وزرای این کشور، نیروهای مسلح یمن مدام برای تل آویو مشکل و چالش درست می‌کنند.

 

در این گزارش آمده است، پهپادی که فرودگاه رامون را هدف قرار داد نشان داد که رژیم صهیونیستی همچنان با شکاف‌هایی در سیستم پدافندی خود رو به رو است. حمله به این فرودگاه به تل آویو یادآوری کرد که حتی در برابر یک دشمن غیر پیشرفته نیز قدرت پدافندی مستحکمی ندارد.

 

شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی اضافه کرد، یمنی‌ها طی دوره اخیر مسیرهای پروازی پیچیده‌تری را انتخاب کرده‌اند.

 

لازم به ذکر است که روز گذشته نیروهای مسلح یمن از حمله پهپادی گسترده علیه اراضی اشغالی و هدف قرار گرفتن فرودگاه راهبردی رامون خبر دادند.

 

 

انتهای پیام /ی.ح




مطالب مرتبط

عضو کمیته مدیریت اجساد و کارشناس شواهد کیفری:

آثار شکنجه شدید روی اجساد شهدای فلسطینی آزاد شده دیده می شود/  برخی اسرا اعدام میدانی شده‌اند/ بیشتر شهدا بدون شناسایی هویت دفن می‌شوند
عضو کمیته مدیریت اجساد و کارشناس شواهد کیفری:

آثار شکنجه شدید روی اجساد شهدای فلسطینی آزاد شده دیده می شود/ برخی اسرا اعدام میدانی شده‌اند/ بیشتر شهدا بدون شناسایی هویت دفن می‌شوند

عضو کمیته مدیریت اجساد اسرای فلسطینی با اعلام اینکه اکثر اسرا بعد از شکنجه شدید به شهادت رسیده‌اند، گفت: رژیم صهیونیستی اطلاعات هویتی به همراه اجساد ارائه نمی‌دهد و با توجه به نبود امکانات مجبوریم شهدا را بدون شناسایی دفن کنیم.

|

درخواست حضور خبرنگاران خارجی در غزه

درخواست حضور خبرنگاران خارجی در غزه

سازمان گزارشگران بدون مرز خواهان گشوده شدن نوار غزه به روی رسانه‌ها و خبرنگاران خارجی برای انعکاس اوضاع نوار غزه و پیامدهای جنگ ویرانگر و جنایتکارانه بیش از دو ساله ارتش رژیم صهیونیستی علیه این منطقه شد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.