چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

گزارش‌های روزانه مرگ‌ومیر بر اثر سوءتغذیه در غزه

سخنگوی سازمان ملل درباره آخرین وضعیت غزه و سرزمین های اشغالی فلسطین اعلام کرد گزارش‌های روزانه‌ از مرگ و میر ناشی از سوء تغذیه در غزه همچنان وجود دارد و تنها یک آتش‌بس است که شرایط لازم برای پاسخگویی گسترده و جلوگیری از گسترش قحطی را فراهم خواهد کرد.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از خبرگزاری آناتولی، استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل در جمع خبرنگاران افزود: دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل (OCHA) هشدار می‌دهد فعالیت‌های نظامی در داخل و اطراف شهر غزه و همچنین در جنوب آن ادامه دارد و به شدت بر غیرنظامیان تأثیر گذاشته است؛ از جمله تلفات جانی، مجروحیت‌ها و جابه‌جایی‌های بیشتر.

 

دوجاریک افزود: همکاران ما گزارش می‌دهند مردم همچنان به‌ویژه به سمت نوار ساحلی در حال فرار هستند. از ۱۴ اوت تاکنون، شرکای ما که تحرکات جمعیتی را رصد می‌کنند، بیش از ۷۶ هزار مورد جابه‌جایی جدید ثبت کرده‌اند. بیش از ۲۳ هزار مورد از این جابه‌جایی‌ها از شمال به جنوب غزه بوده و بیشتر بقیه در داخل خود نوار غزه اتفاق افتاده است.

 

به گفته سخنگوی سازمان ملل، دفتر هماهنگی امور بشردوستانه همچنین اعلام کرده است مناطق ساحلی در شهر غزه به‌شدت پرجمعیت شده‌اند و با چادرها اشباع شده‌اند، به طوری که برخی از فراریان از شهر غزه مجبور شده‌اند به مناطق شمالی‌تر در نزدیکی زیکیم بروند، هرچند این مناطق تحت دستورهای جابه‌جایی قرار دارند.

 

دوجاریک اضافه کرد: همکاران ما در برنامه جهانی غذا (WFP) می‌گویند که وضعیت همچنان رو به وخامت است و خانواده‌هایی که اعضای توانمند ندارند در معرض بالاترین خطر سوءتغذیه شدید قرار دارند. به همین دلیل، روز سه‌شنبه گذشته، برنامه جهانی غذا پس از پنج ماه توقف، توزیع کوپن‌های دیجیتال را از سر گرفت و تاکنون به ۲۲,۵۰۰ نفر کمک کرده است، با اولویت‌بندی گروه‌های آسیب‌پذیر از جمله افراد دارای معلولیت و خانوارهای زن‌سرپرست.

 

سخنگوی سازمان ملل گفت: ما و شرکایمان همچنین به حمل و نقل غذا و سایر کمک‌ها از طریق گذرگاه‌ها ادامه می‌دهیم، اما شرایط فعلی در زمین هنوز اجازه از سرگیری توزیع‌های مبتنی بر جامعه را نداده است. برنامه جهانی غذا می‌گوید که خشونت میان جمعیت‌ها و حملات به کاروان‌های کمک، توزیع سازمان‌یافته را تقریباً غیرممکن کرده و جان غیرنظامیان و کارکنان را به خطر می‌اندازد. به این مشکلات، تراکم در نقاط ورود و کمبود منابع نیز افزوده شده است.

 

این مقام سازمان ملل تاکید کرد: تنها یک آتش‌بس است که شرایط لازم برای پاسخگویی گسترده و جلوگیری از گسترش قحطی را فراهم خواهد کرد.

 

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

اجازه تشکیل دولت فلسطینی در غزه را نخواهیم داد

اجازه تشکیل دولت فلسطینی در غزه را نخواهیم داد

بنیامین نتانیاهو نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی با وجود ناکامی این رژیم در تحقق اهداف جنگ غزه بار دیگر در اظهاراتی مدعی شد که این رژیم اجازه نخواهد داد دولتی فلسطینی در نوار غزه تشکیل شود.

|

سردار وحیدی:

هرگونه اقدام ماجراجویانه دشمنان پاسخ سختی خواهد داشت/ آماده‌تر از جنگ ۱۲ روزه هستیم
سردار وحیدی:

هرگونه اقدام ماجراجویانه دشمنان پاسخ سختی خواهد داشت/ آماده‌تر از جنگ ۱۲ روزه هستیم

جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به آمادگی کامل برای پاسخگویی به هرگونه تعرض به کشور، گفت: همانگونه که در جنگ ۱۲ روزه و فتنه اخیر، تمامی نقشه دشمنان برای شکست ایران اسلامی نقش بر آب شد، آماده‌ایم تا برای هرگونه اقدام ماجراجویانه دشمنان قسم خورده ملت ...

|

درخواست آلبانیز برای تحریم رژیم صهیونی

درخواست آلبانیز برای تحریم رژیم صهیونی

گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور اراضی اشغالی، به هجمه نظام مند رژیم صهیونیستی علیه سازمان ملل اشاره کرد و خواهان تعلیق عضویت این رژیم و اعمال تحریم‌های سازمان ملل بر تل‌آویو شد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.