دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

قالیباف: دولت‌های مسلمان برای توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی اقدامات عملی انجام دهند

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مسلمانان باید یکصدا و یکپارچه و بدون لکنت نسل‌کشی در غزه را محکوم کنند، گفت: دولت‌های مسلمان به پیروی از مردم باید برای توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی اقدامات عملی انجام دهند.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) قالیباف امروز چهارشنبه (۱۲ شهریورماه) در صحن علنی مجلس شورای اسلامی و نطق پیش از دستور خود فرا رسیدن هفته‌ وحدت را تبریک و تهنیت گفت و افزود: این ایام که مزین به عید میلاد پیامبر مهربانی حضرت محمد (ص) است، یادآور رسالت پیامبر اکرم (ص) در ایجاد جامعه‌ای برپایه‌ ایمان، عقلانیت و محبت است و مسلمانان را به همدلی و همگرایی فرا می‌خواند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: هفته‌ وحدت و میلاد مبارک پیامبر اکرم صلی‌ الله علیه‌ و آله فرصتی است برای بازخوانی پیام اصلی اسلام یعنی برادری اخلاق و عدالت. امت اسلامی در پرتو نام و یاد پیامبر اسلام باید بر مشترکات تکیه کند و در برابر دشمنان وحدت داشته باشد.

 

وی وحدت را نه یک تاکتیک سیاسی بلکه یک ضرورت دینی و راهبردی برای عزت امت اسلام و غلبه بر دشمنان عنوان کرد و افزود: امروز اصلی ترین مصداق وحدت باید در مبارزه با رژیم صهیونیستی به عنوان شرّ اعظم ظهور پیدا کند.

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

فوت ۱۱۰ زندانی امنیتی فلسطینی

فوت ۱۱۰ زندانی امنیتی فلسطینی

زندانهای رژیم صهیونیستی شرایط خاصی به ویژه برای زندانیان امنیتی فلسطینی دارند، با وجود حساسیت‌های زیاد و شرایط ویژه، دست‌کم ۱۱۰ زندانی فلسطینی از زمان روی کار آمدن بن‌گویر جان خود را از دست داده‌اند.

|

غریب‌آبادی: خسارت بسیار سنگینی به رژیم صهیونیستی در جنگ وارد کردیم

غریب‌آبادی: خسارت بسیار سنگینی به رژیم صهیونیستی در جنگ وارد کردیم

معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه نباید رژیم صهیونیستی را فقط در قالب اسرائیل دید، گفت: رژیم صهیونیستی یعنی کشورهای غربی، یعنی آمریکا، یعنی هر تسلیحاتی که آمریکا دارد و هر تمهیدات پدافندی و دفاعی که برخی کشورهای اروپایی دارند، در اختیار این رژیم است. ...

|

مقام سابق موساد: انتصاب غیرحرفه‌ای رئیس جدید موساد، حمله به امنیت اسرائیل است

مقام سابق موساد: انتصاب غیرحرفه‌ای رئیس جدید موساد، حمله به امنیت اسرائیل است

یک مقام ارشد پیشین موساد با انتقاد از شیوه انتصاب رئیس جدید این سرویس جاسوسی توسط «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، هشدار داده است که این تصمیم می‌تواند پیامدهای امنیتی جدی به همراه داشته باشد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.