چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

حمله بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه

منابع پزشکی در نوار غزه اعلام کردند که از بامداد امروز تاکنون دست‌کم ۲۰ نفر در پی حملات هوایی ارتش اسرائیل به این منطقه شهید شده‌اند.


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از شبکه الجزیره قطر، به گفته بیمارستان‌های غزه، در میان قربانیان پنج نفر از شهروندانی هستند که برای دریافت کمک‌های بشردوستانه تلاش می‌کردند.

 

در همین حال، این شبکه قطری گزارش داد ارتش اسرائیل عملیات تخریب و انفجار ساختمان‌هایی را در شهر جبالیا واقع در شمال نوار غزه به اجرا گذاشته است.

 

منابع بیمارستانی در نوار غزه دوشنبه شب اعلام کرده بودند از ابتدای این روز تا پایان آن دست‌کم ۶۲ فلسطینی در حملات نیروهای رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف غزه به شهادت رسیدند.

 

از این مجموع ۱۵ تن در صف دریافت کمک‌های بشردوستانه با تیراندازی عمدی و هدفمند نظامیان صهیونیست به شهادت رسیدند.

 

بدون احتساب این افراد، پیشتر اعلام شد که مجموع شهدای موسوم به «لقمه نان» به ۲ هزار و ۲۴۸ نفر رسید و شمار مجروحان هم به ۱۶ هزار و ۶۰۰ نفر افزایش یافت.

 

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

افزایش شمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۱۲۶۹ نفر

افزایش شمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۱۲۶۹ نفر

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در گزارش آماری روزانه خود اعلام کرد که طی ۴۸ ساعت گذشته، ۳ شهید (شامل یک شهید جدید و دو پیکر خارج شده از زیر آوار) و ۱۰ مجروح به بیمارستان‌های غزه منتقل شده‌اند.

|

حماس: صدای خبرنگار خاموش‌ شدنی نیست

حماس: صدای خبرنگار خاموش‌ شدنی نیست

جنبش مقاومت اسلامی حماس با صدور بیانیه‌ای به مناسبت روز وفای به خبرنگار فلسطینی تأکید کرد که نقش خبرنگار فلسطینی قوی‌تر از گلوله‌های اشغالگران باقی خواهد ماند و جنایت‌های رژیم اشغالگر هرگز قادر به خاموش‌کردن صدای حقیقت نیست.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.