جمعه ۱۱ مهر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

یمن: رژیم صهیونیستی را مجازات خواهیم کرد

رئیس ستاد مشترک ارتش یمن در اولین اظهارات بعد از ادعای صهیونیست ها مبنی بر ترور او تاکید کرد حملات رژیم صهیونیستی به صنعاء بدون مجازات نخواهد ماند.

 


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از شبکه المسیره، سرلشگر محمد عبدالکریم الغماری رئیس ستاد مشترک ارتش یمن تصریح کرد: تجاوز رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی صنعاء هرگز بدون مجازات نخواهد ماند.

 

وی خاطر نشان کرد یمن همچنان به حمایت خود از غزه تحت هر شرایطی و با هزینه ای که به همراه داشته باشد، ادامه خواهد داد.

 

الغماری گفت: تشدید تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه یا یمن، نه دلیل قدرت بلکه دلیل ناتوانی و شکست در تحقق  اهدافش در طول حدود دو سال است و قطعا به یاری خدا، با تشدید پاسخ روبرو خواهد شد.

 

وی افزود: به مردم غزه به خاطر ایستادگی تاریخی و رزمندگان قهرمان مقاومت که برای وارد کردن تلفات سنگین به دشمن در غزه آماده می شوند، درود می فرستیم.

 

 

انتهای پیام/ی.ح/26




مطالب مرتبط

افزایش شهدای غزه به ۶۶۱۴۸ نفر

افزایش شهدای غزه به ۶۶۱۴۸ نفر

گزارش آماری روزانه وزارت بهداشت فلسطین در غزه نشان می‌دهد که در ۲۴ ساعت گذشته، ۵۱ شهید و ۱۸۰ مجروح دیگر به بیمارستان‌های این باریکه منتقل شده‌اند.

|

نگرانی از نفوذ حماس به خطوط دفاعی دشمن

نگرانی از نفوذ حماس به خطوط دفاعی دشمن

روزنامه عبری‌زبان «معاریو» گزارش داد تلاش مبارزان حماس برای نفوذ به خطوط دفاعی ارتش رژیم صهیونیستی در شهر غزه و انجام حمله مسلحانه، همانند اتفاق دوشنبه شب، موجب نگرانی شدید فرماندهان ارتش صهیونیستی شده است.

|

جریحه‌دار کردن احساسات سوری‌ها

جریحه‌دار کردن احساسات سوری‌ها

منابع خبری تصاویری منتشر کردند که نشان می دهد رژیم صهیونیستی پرچم خود را در یکی از میدان های «قنیطره» برافراشته است و این تصویر احساسات شهروندان سوری را به شدت جریحه دار کرد.

|

مقامات سابق، کارشناسان سیاسی و حقوقی و تحلیلگران منطقه‌ای مطرح کردند

طرح ترامپ پروژه‌ای برای تثبیت سلطه رژیم صهیونیستی و تضعیف حقوق فلسطینیان
مقامات سابق، کارشناسان سیاسی و حقوقی و تحلیلگران منطقه‌ای مطرح کردند

طرح ترامپ پروژه‌ای برای تثبیت سلطه رژیم صهیونیستی و تضعیف حقوق فلسطینیان

طرح جدید «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای پایان دادن به جنگ در نوار غزه، که با هماهنگی «بنیامین نتانیاهو» و برخی رهبران عرب ارائه شده است، واکنش‌های گسترده و انتقادی در میان مقامات سابق، کارشناسان سیاسی و حقوقی و تحلیلگران منطقه‌ای برانگیخته است و بسیاری، این طرح را ...

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.