جمعه ۷ شهریور ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

واکنش حماس به ادعاهای گستاخانه ویتکاف درباره پرونده آتش‌بس غزه

عزت الرشق، از رهبران حماس چهارشنبه شب به اظهارات فرستاده ویژه آمریکا درباره مذاکرات آتش بس واکنش نشان داد

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) الرشق گفت که اظهارات «استیو ویتکاف»، فرستاده آمریکا، مبنی بر اینکه جنبش حماس مسئول ایجاد اختلال در مذاکرات آتش‌بس غزه است، بسیار عجیب است.

 

وی با بیان اینکه این اظهارات به هیچ‌وجه واقعیت مذاکرات و تعمدِ [رژیم] اشغالگر در ایجاد وقفه در آن را منعکس نمی‌کند، گفت: اظهارات ویتکاف تنها پژواکی از صدای نتانیاهو و دولت جنایتکار جنگی او است که روایت اشغالگران را بدون توجه به حقایقی که میانجی‌گران و جامعه بین‌المللی از آن مطلع هستند، کورکورانه تکرار می‌کند.

 

این عضو جنبش حماس تأکید کرد که این موضع‌گیری آمریکا در حالی صورت می‌گیرد که حماس به طور واضح موافقت خود را با طرح ارائه‌شده توسط میانجی‌های مصری و قطری، که ده روز پیش ارائه شد، اعلام کرده است.

 

رشق خاطرنشان کرد که این مواضع تنها در چارچوب سیاست جانب‌داری آمریکا از اشغالگر فاشیست و حمایت دولت آمریکا از جنایتکار جنگی، یعنی نتانیاهو، برای توانایی او در ادامه سیاست نسل‌کشی علیه غیر نظامیان بی‌گناه در نوار غزه قابل درک است.


| شناسه مطلب: 407766







نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.