سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

خداحافظی دختربچه اهل غزه با پدر شهیدش+ فیلم

خداحافظی دختر بچه فلسطینی اهل غزه با پدر شهیدش و بوسه بر او با فریاد دوستت دارم، واکنش های گسترده ای در شبکه های اجتماعی به دنبال داشت.


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از الجزیره، اخیرا ویدیویی از یک دختر بچه اهل غزه منتشر شد که واکنش گسترده ای در شبکه های اجتماعی به همراه داشت و خشم مردم را برانگیخت.

 

در این ویدیوی تاثیرگذار دختر بچه فلسطینی از منطقه خان یونس در حال خداحافظی و بوسیدن پدر شهیدش است که برای تهیه کردن غذا برای او رفته بود اما به شهادت رسید.


 

 

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

افزایش شهدای غزه به ۶۴ هزار و ۸۷۱ نفر

افزایش شهدای غزه به ۶۴ هزار و ۸۷۱ نفر

وزارت بهداشت غزه امروز (یکشنبه) با صدور بیانیه‌ای از شهادت و زخمی شدن بیش از ۴۱۴ فلسطینی طی ۲۴ ساعت گذشته و افزایش شمار شهدای جنگ نسل‌کشی به ۶۴ هزار و ۸۷۱ نفر خبر داد.

|

تعویق حرکت «ناوگان الصمود» از تونس به سمت غزه

تعویق حرکت «ناوگان الصمود» از تونس به سمت غزه

رئیس هیئت اجرایی ناوگان مراکشی الصمود اعلام کرد که حرکت این ناوگان از تونس به سمت نوار غزه به امروز پنج‌شنبه موکول شد. علت اصلی این تأخیر، شرایط نامساعد جوی شامل باران و وزش باد اعلام شده است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.