یکشنبه ۶ مهر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

نیوزیلند: نتانیاهو عقلش را از دست داده است

نخست وزیر نیوزلند گفت به نظر می‌رسد بنیامین نتانیاهو عقلش را از دست داده است.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) کریستوفر لاکسون در گفتگو با رسانه‌های محلی گفت آنچه در غزه اتفاق می‌افتد «کاملاً، کاملاً وحشتناک» است. من فکر می‌کنم نتانیاهو خیلی زیاده‌روی کرده است، فکر می‌کنم او عقلش را از دست داده است و فکر می‌کنم آنچه که ما امشب با حمله به شهر غزه می‌بینیم، کاملاً، کاملاً غیرقابل قبول است.»

 

اظهارات نخست وزیر از جمله شدیدترین سخنان محکومیتی است که او علیه نتانیاهو به کار برده است و می‌تواند پاسخی باشد برای احزاب مخالف که می‌گویند دولت در به رسمیت شناختن کشور فلسطین عقب مانده استد.

 

نیوزیلند اعلام کرده ماه سپتامبر در مورد به رسمیت شناختن فلسطین به عنوان یک کشور تصمیم خواهد گرفت.

 

 

انتهای پیام/ی.ح/26




مطالب مرتبط

لاوروف: اسرائیل در تلاش برای انفجار خاورمیانه

لاوروف: اسرائیل در تلاش برای انفجار خاورمیانه

وزیر امور خارجه روسیه گفت رژیم صهیونسیتی با اقدامات نظامی خود علیه فلسطین و کشورهای منطقه، ثبات خاورمیانه را تهدید می‌کند و قصد دارد قطعنامه‌های سازمان ملل درباره تشکیل دولت فلسطین را نادیده بگیرد.

|

تحلیلگر فلسطینی تشریح کرد؛

همسانی طرح‌های «ترامپ» و «نتانیاهو» / انسانیت در غزه هر روز ترور می‌شود
تحلیلگر فلسطینی تشریح کرد؛

همسانی طرح‌های «ترامپ» و «نتانیاهو» / انسانیت در غزه هر روز ترور می‌شود

تحلیلگر و نویسنده فلسطینی با اشاره به همسویی «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا و «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین گفت: آنچه هر روز در غزه رخ می‌دهد جنایت نسل کشی و پاکسازی نژادی است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.