شنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir
از وحشت یمن قهرمان؛

غول کشتیرانی جهان به دریای سرخ باز نمی‌گردد

رئیس اجرایی غول کشتیرانی جهان آغاز مجدد فعالیت‌های این شرکت را در دریای سرخ و کانال سوئز بعید دانست.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از المسیره، رئیس اجرایی شرکت مرسک (Maersk) غول کشتیرانی جهان اعلام کرد که بعید می‌داند طی سال جاری فعالیت‌های این شرکت در دریای سرخ و کانال سوئز از سر گرفته شود.

 

وی اضافه کرد: حملات اخیر در دریای سرخ و تداوم اوضاع در غزه باعث می‌شود نسبت به از سرگیری فعالیت این شرکت خوش بین نباشیم.

 

پیش از این نیز شرکت دانمارکی مرسک، اعلام کرده بود که به‌دلیل افزایش تنش‌های منطقه‌ای، تردد کشتی‌های خود به بندر حیفا در سرزمین‌های اشغالی را متوقف می‌کند.

 

فرار کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی از دریای سرخ به دلیل حملات موفقیت آمیز نیروهای مسلح یمن در راستای حمایت از مردم مظلوم غزه صورت گرفته است.

 

 

انتهای پیام /ی.ح/20




مطالب مرتبط

نتایج جدیدترین نظرسنجی نشان داد:

وحشت ۵۶ درصد صهیونیست‌ها از سفر به خارج از سرزمین‌های اشغالی
نتایج جدیدترین نظرسنجی نشان داد:

وحشت ۵۶ درصد صهیونیست‌ها از سفر به خارج از سرزمین‌های اشغالی

نتایج جدیدترین نظرسنجی در سرزمین های اشغالی حاکی است در پی برملا شدن بیش از پیش میزان نسل کشی و قطحی در نوار غزه و واکنش جهانیان به آن، ۵۶ درصد شهرک نشینان صهیونیست از سفر به خارج از سرزمین های اشغالی وحشت دارند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.