جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

اندونزی:کشورها فلسطین را به رسمیت بشناسند

اندونزی با محکوم کردن طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال غزه از همه کشورها خواست کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسند.


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از آناتولی، وزارت خارجه اندونزی جمعه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: طرح اسرائیل قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل را به شدت نقض کرده و بحران انسانی در غزه و چشم‌اندازه صلح در منطقه را وخیم‌تر می‌کند.

 

این وزارتخانه افزود: همانطور که دیوان بین‌المللی دادگستری اعلام کرده، اشغال سرزمین‌های اشغالی فلسطین توسط اسرائیل غیرقانونی بوده و اسرائیل هیچ حاکمیتی بر سرزمین‌های اشغالی ندارد. بنابراین، هیچ اقدامی از سوی اسرائیل نمی‌تواند وضعیت قانونی سرزمین‌های فلسطینی را تغییر دهد.

 

اندونزی همچنین از شورای امنیت سازمان ملل و جامعه جهانی درخواست کرد «گام‌های محکمی» برای متوقف کردن اقدامات غیرقانونی رژیم صهیونیستی  بردارد.

 

این کشور بر حمایت خود از استقلال کامل فلسطین و راه حل دو دولتی تاکید کرد.

 

کابینه امنیتی اسرائیل ۱۶ مرداد ماه پیشنهاد «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم برای اشغال نوار غزه را تصویب کرد.

 

تصمیم رژیم متجاوز اسرائیل برای اشغال غزه با اعتراض گسترده ای در سطح جهان روبرو شده است و شماری از کشورها، مقامات و نهادهای بین المللی و حقوق بشری در موضعگیری های خود بر لزوم توقف جنگ علیه نوار غزه و برقراری آتش بس تاکید کرده اند.

 

طرح نتانیاهو همچنین با واکنش منفی گسترده‌ای در محافل داخلی رژیم صهیونیستی از جمله محافل نظامی و امنیتی روبرو شده است.

 

 

انتهای پیام /ی.ح




مطالب مرتبط

شمار شهدای غزه به ۷۱ هزار و ۶۶۷ نفر رسید

شمار شهدای غزه به ۷۱ هزار و ۶۶۷ نفر رسید

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که شمار شهدای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۷۱ هزار و ۶۶۷ نفر و مجروحان به ۱۷۱ هزار و ۳۴۳ نفر رسیده است.

|

لزوم تلاش جهانی برای بازگشایی کامل گذرگاه رفح

لزوم تلاش جهانی برای بازگشایی کامل گذرگاه رفح

یک حقوقدان با اشاره به کارشکنی رژیم صهیونیستی درباره بازگشایی گذرگاه رفح و اظهار نظر نتانیاهو در این باره، گفت: جامعه بین‌المللی موظف است اسرائیل را برای احترام گذاشتن به توافق‌ها و بازگشایی کامل و دائمی گذرگاه بدون هیچ محدودیت خودسرانه ای تحت فشار قرار دهد.

|

اجازه تشکیل دولت فلسطینی در غزه را نخواهیم داد

اجازه تشکیل دولت فلسطینی در غزه را نخواهیم داد

بنیامین نتانیاهو نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی با وجود ناکامی این رژیم در تحقق اهداف جنگ غزه بار دیگر در اظهاراتی مدعی شد که این رژیم اجازه نخواهد داد دولتی فلسطینی در نوار غزه تشکیل شود.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.