چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

حمایت دانشجویان و دانش آموزان یمنی از غزه

دانشجویان و دانش آموزان یمنی امروز در حمایت از کودکان مظلوم غزه راهپیمایی برگزار کردند.


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از المسیره، امروز دانشجویان و دانش آموزان یمنی در حمایت از کودکان غزه یک راهپیمایی باشکوه تحت عنوان «از دانشجویان یمن به کودکان غزه...عهد شکست ناپذیر و وفاداری تا پیروزی» در صنعاء پایتخت این کشور برگزار کردند.

 

راهپیمایی کنندگان یمنی در بیانیه ای تاکید کردند: تداوم قتل و نسل کشی مردم و کودکان غزه و سیاست گرسنه کردن آن ها را به شدت محکوم می کنیم.

 

آنها خاطرنشان کردند: از تمام دانشجویان دانشگاه ها و دانش آموزان مدارس کشورهای عربی و اسلامی می خواهیم در مقابل جنایت های رژیم صهیونیستی در غزه سکوت نکنند.

 

گروههای دانشجویی و دانش آموزی یمن در این بیانیه تاکید کردند به فعالیت های خود در حمایت از برادرانمان در غزه ادامه خواهند داد.

 

روز جمعه نیز هزاران تن از مردم یمن در حمایت از فلسطین در خیابان های شهرهای مختلف راهپیمایی کردند و علیه رژیم صهیونیستی شعار دادند.

 

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

هشدار یونیسف درباره شرایط زندگی کودکان غزه

هشدار یونیسف درباره شرایط زندگی کودکان غزه

«کاظم ابوخلف» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل(یونیسف) در فلسطین اعلام کرد شرایط زندگی کودکان در نوار غزه با شرایط هوای سرد و بارش شدید و سیل آسای باران دشوار و وخیم است.

|

هزاران مورد قطع عضو در غزه

هزاران مورد قطع عضو در غزه

منابع پزشکی در نوار غزه از افزایش شدید شمار مجروحان دارای قطع عضو و ناتوانی جسمی در پی تداوم جنگ رژیم صهیونیستی علیه این منطقه خبر می‌دهند، در حالی که کمبود شدید تجهیزات درمانی و مراکز تخصصی توان‌بخشی، روند درمان این مجروحان را به‌صورت جدی مختل کرده است.

|

قطع عضو در غزه ۲۲۵ درصد افزایش یافت

قطع عضو در غزه ۲۲۵ درصد افزایش یافت

مدیر بیمارستان شیخ حمد (توانبخشی و اندام‌های مصنوعی) اعلام کرد جنگ نسل‌کشی در نوار غزه، منجر به افزایش بی‌سابقه موارد قطع عضو شده است و ارائه خدمات درمانی برای معلولان یکی از مشکلات بیمارستان ها و مراکز درمانی منطقه است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.