شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

بستن مسیر کامیون‌های حامل آرد به نوار غزه

شهرک نشینان صهیونیست مسیر کامیون‌های حامل آرد به سمت نوار غزه را بستند و مانع از ورود آن‌ها به نوار غزه شدند.


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) منابع محلی فلسطین بار دیگر از حمله شهرک‌نشینان صهیونیست به کامیون‌های حمل آرد به نوار غزه خبر دادند و افزودند شهرک‌نشینان  مسیر حمل آرد به سمت نوار غزه را بستند و مانع از ورود کامیون‌ها به نوار غزه شدند.

 

پیش از این نیز شهرک‌نشینان صهیونیست بارها در گذرگاه «کرم ابو سالم» به کامیون‌های حامل کمک‌های انسانی به شهر غزه حمله کرده‌ و مانع ورود کامیون‌ها به غزه شده و کامیون‌ها را غارت کرده‌اند.


این در حالی است که ماه‌ها نوار غزه در محاصره نظامیان رژیم صهیونیستی قرار دارد و از ورود کمک‌ها به نوار غزه ممانعت به عمل می‌آید، مدیر امداد پزشکی غزه چند روز پیش اعلام کرد که 17 هزار کودک از سوءتغذیه شدید در نوار غزه رنج می‌برند که و این امر مشکلات سیستم پزشکی را افزایش داده است.

 

 

 

 

انتهای پیام/ی.ح/26




مطالب مرتبط

وضعیت وخیم  نیم میلیون سکنه غزه

وضعیت وخیم نیم میلیون سکنه غزه

دستگاه دفاع مدنی غزه هشدار داد فاجعه‌ای انسانی در شهر غزه نیم میلیون انسان را که از ابتدایی‌ترین نیازهای معیشتی محروم هستند، تهدید می‌کند، از سوی دیگر وزارت بهداشت غزه از افزایش تعداد شهدای سوء تغذیه خبر داد.

|

دیوارنگاره‌ای در دیرالبلح برای خوشامدگویی

دیوارنگاره‌ای در دیرالبلح برای خوشامدگویی

اهالی شهر «دیرالبلح» در مرکز نوار غزه در استقبال از ناوگان دریایی جهانی شکست محاصره نوار غزه و همبستگی با فعالان بین‌المللی حامی ملت فلسطین، دیوارنگاره‌ای را در ورودی این شهر ترسیم کردند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.