رئیس جریان اپوزیسیون رژیم صهیونیستی اذعان کرد جنگ غزه دیگر بی فایده شده است.
به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از رادیو ارتش رژیم صهیونیستی، یائیر لاپید گفت: این جنگ دیگر بی فایده شده است رهبران سیاسی ما را به سمت جنگ ابدی می کشانند.
لاپید افزود: اسموتریچ و بن گویر(وزیران دارایی و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) خواهان اشغال غزه و سوءاستفاده از اموال اسرائیلی هایی که مالیات پرداخت می کنند، هستند.
لاپید دیروز هم با اشاره به بی اعتمادی شهرک نشینان صهیونیست به سران سیاسی این رژیم گفت زمان پایان دادن جنگ علیه نوار غزه فرا رسیده است.
روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارانوت» خبر داد «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر رژیم صهیونیستی «ران درمر»، وزیر امور راهبردی این رژیم را فردا (یکشنبه) به عنوان رئیس هیئت مذاکره کننده راهی مصر میکند.
وزیر ورزش و جوانان جمهوری اسلامی ایران با ارسال نامهای به وزرای ۵۷ کشور عضو سازمان همکاری کشورهای اسلامی، اتحاد کشورها در تعلیق ورزش رژیم صهیونیستی و تشکیل جبهه واحد برای پیگیری این موضوع را خواستار شد.
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس