جنبش حماس خواستار اعلام امروز یکشنبه بهعنوان «روز ملی، عربی، اسلامی و جهانی یاری غزه، قدس، الاقصی و اسرا» شد.
به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از المیادین، این درخواست در واکنش به ادامه جنگ نسلکشی و استفاده از قحطی برای درهمشکستن مقاومت فلسطینیان در نوار غزه مطرح شده است.
حماس همچنین از آزادیخواهان جهان خواست هر هفته در روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه با برگزاری تحرکات مردمی، فشارها را تا توقف تجاوز و رفع محاصره ادامه دهند.
سازمان ملل و برخی کشورهای غربی تصویب طرح «E۱» از سوی رژیم صهیونیستی را که بر گسترش شهرکسازیها در قدس شرقی اشغالی و جداسازی شمال کرانه باختری از جنوب آن دلالت دارد، محکوم کردند.
رسانه آمریکایی گزارش داد وزارت امور خارجه ایالات متحده مدیر مطبوعاتی ارشد خود در امور فلسطین و رژیم صهیونیستی را به دلیل مواضعش در قبال جنگ غزه اخراج کرده است.
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس