چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

بازدید ویتکاف از غزه نمایشی مضحک

گروه های فلسطینی دولت آمریکا را شریک جرم رژیم صهیونیستی در نوار غزه دانستند و بازدید «استیو ویتکاف» فرستاده آمریکا از این منطقه را نمایش مضحک توصیف کردند.


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از خبرگزاری شهاب، جبهه مردمی برای آزادی فلسطین در بیانیه ای اعلام کرد: تأکید می‌کنیم دولت آمریکا شریک کامل در جنگ گرسنگی دادن به ملت ماست و به طور مستقیم برای حمایت از اشغالگران و سرپوش گذاشتن بر جنایات آنها، تلاش می‌کند.

 

این بیانیه افزود: بازدید روز جمعه ویتکاف از «یک مرکز آمریکایی – صهیونیستی توزیع کمک ها در نوار غزه وابسته به بنیاد موسوم به بنیاد آمریکایی غزه» مهر تاییدی بر شراکت واشنگتن در این جنایت رژیم صهیونیستی است زیرا این بازدید بخشی از نمایش مضحک و تلاشی آشکار برای زیبا نشان دادن چهره اشغالگران و دروغ‌پردازی در مورد وضعیت کمک‌رسانی بود. حقیقت این است که در سایه جلوگیری از کمک‌رسانی، بستن گذرگاه‌ها و ریختن اندکی کمک به طور تحقیرآمیز از هوا در نوار غزه، قحطی در این منطقه در حال گسترش است.

 

جنبش مجاهدین فلسطین نیز در بیانیه ای اعلام کرد: ادامه جنگ رژیم صهیونیستی برای نسل کشی و گرسنگی دادن به ملت فلسطین تحت پوشش حمایت آمریکا، لکه ننگی بر پیشانی جامعه بین‌المللی است.

 

این بیانیه افزود: ما دولت آمریکا را به طور کامل مسئول قحطی رو به وخامت در نوار غزه می‌دانیم که ناشی از سیاست وحشیانه رژیم صهیونیستی در گرسنگی دادن به ملت فلسطین است.

 

جنبش مجاهدین فلسطین تاکید کرد: بازدید ویتکاف از مرکز توزیع کمک ها در نوار غزه، نمایشی مضحک با هدف زیبا جلوه دادن چهره اشغالگران بود.

 

این جنبش با اشاره به بنیاد موسوم به بنیاد آمریکایی غزه تصریح کرد: این بنیاد ابزاری برای اهانت به ملت ما و تشدید سیاست محاصره و گرسنگی دادن به آنها است.

 

ویتکاف روز جمعه با حضور در منطقه رفح در جنوب نوار غزه، از یک مرکز آمریکایی – صهیونیستی توزیع کمک‌های انسانی بازدید کرد. این مراکز وابسته به بنیاد موسوم به بنیاد آمریکایی غزه است.

 

«عزت الرشق» عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نیز بازدید فرستاده آمریکا به نوار غزه را یک نمایش تبلیغاتی دانست و گفت: این نمایش تبلیغاتی برای فرونشاندن خشم روزافزون از شراکت آمریکا با رژیم صهیونیستی در تحمیل گرسنگی به ساکنان نوار غزه است.

 

پیش از این نیز، سازمان‌ها و گروهها و عشایر نوار غزه مخالفت خود را با بازدید ویتکاف از مرکز توزیع کمک ها در رفح اعلام و تاکید کردند که تنها هدف این بازدید بهبود وجهه رژیم اشغالگر اسرائیل و گرفتن عکسی برای تغییر حال و هوای افکار عمومی مردم جهان است.

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26




مطالب مرتبط

افزایش انتقاد صهیونیست‌ها از رها شدن ساختمان‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

افزایش انتقاد صهیونیست‌ها از رها شدن ساختمان‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

یک روزنامه اسرائیلی با اذعان به اینکه پاسخ موشکی ایران به حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه خسارات سنگینی بر تل‌آویو تحمیل کرده است، گفت که صدها اسرائیلی خانه‌هایشان تخریب شده است؛ اما مقامات صهیونیستی هنوز هیچ برنامه روشنی برای بازسازی ارائه نکرده‌اند.

|

انتقاد از سکوت جهانی در قبال رنج آوارگان غزه

انتقاد از سکوت جهانی در قبال رنج آوارگان غزه

جنبش مجاهدین فلسطین اعلام کرد که رنج مردم غزه، به ویژه آوارگان، در شرایط سرد و بارانی با غرق شدن چادرهایشان، به‌طور مستقیم ناشی از سیاست محاصره رژیم اشغالگر و ممانعت از ورود کمک‌های اساسی است و این وضعیت در حالی رخ می‌دهد که جهان در قبال آن سکوت کرده است.

|

استقبال آکسفام از تعطیلی  «موسسه انسانی غزه»

استقبال آکسفام از تعطیلی «موسسه انسانی غزه»

اسکات پاول، مدیر بخش صلح و امنیت در سازمان آکسفام اعلام کرد بسته شدن نهاد موسوم به «موسسه انسانی غزه» نشان‌ دهنده پایان یک تلاش شکست‌ خورده دیگر برای جایگزینی نظام کمک‌رسانی اثبات‌ شده و کارآمد است.

|

در نشست با نخبگان سیاسی و روسای اندیشکده های پاکستان؛

لاریجانی: توطئه آمریکایی-صهیونیستی پشت جنگ اخیر بود/ آشفتگی داخلی در رژیم اسرائیل
در نشست با نخبگان سیاسی و روسای اندیشکده های پاکستان؛

لاریجانی: توطئه آمریکایی-صهیونیستی پشت جنگ اخیر بود/ آشفتگی داخلی در رژیم اسرائیل

دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نتیجه توطئه آمریکایی-اسرائیلی و برنامه‌ریزی شده از سال‌ها قبل علیه ملت ایران بود، گفت: برخلاف ملت ایران که قدرت و اراده خود را در این جنگ نشان داد، امروز رژیم صهیونیستی با نابسامانی داخلی و بحران در موجودیت نامشروع ...

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.