شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

تصاویر عملیات جدید القسام در خان‌یونس و انهدام تجهیزات نظامی صهیونیست‌ها

شاخه نظامی حماس تصاویری از حملات مستقیم به نیروهای متجاوز رژیم صهیونیستی در شهر خان‌یونس منتشر کرد که شامل انفجار مین‌های زمینی و هدف قرار دادن تجمعات نظامی رژیم صهیونیستی بود.


 به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از خبرگزاری شهاب، گردان‌های شهید «عزالدین القسام» شاخه نظامی جنبش حماس ویدئویی از عملیات نظامی خود در محورهای درگیری شهر خان‌یونس در جنوب نوار غزه منتشر کرد.

 

در این تصاویر، لحظه انفجار سه عدد از مین‌های زمینی کار گذاشته‌شده در یکی از محل‌های استقرار ادوات زرهی ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه موسوم به «البطن السمین» در جنوب غرب خان‌یونس، به نمایش درآمده است.

 

همچنین القسام اعلام کرد تجمعات نیروهای متجاوز و مواضع ارتش رژیم صهیونیستی در این محورها، با موشک و خمپاره هدف قرار گرفته‌ شده‌اند.

 


این حملات در حالی صورت می‌گیرد که ارتش رژیم صهیونیستی اخیراً از تصمیم خود برای کاهش شمار نیروهای خود در نوار غزه و پایان عملیات موسوم به «ارابه‌های گدعون» خبر داده است. بر اساس گزارش رسانه‌های صهیونیستی، این عملیات نتوانسته به هیچ‌یک از اهداف نظامی یا سیاسی اعلام‌شده خود در نوار غزه دست یابد و از نظر راهبردی شکست خورده تلقی می‌شود.

 

مقاومت فلسطین با ادامه عملیات‌های دقیق و هدفمند خود، همچنان ابتکار عمل را در برخی محورها در دست دارد و پیام روشنی از ایستادگی و توان پاسخ‌گویی نظامی به اشغالگران مخابره می‌کند.

 

انتهای پیام/ی.ح/26
 




مطالب مرتبط

سی و‎چهارمین کنفرانس ملی عربی در بیروت؛ 

تاکید بر نقش مقاومت در مقابله با اشغالگری رژیم صهیونیستی
سی و‎چهارمین کنفرانس ملی عربی در بیروت؛

تاکید بر نقش مقاومت در مقابله با اشغالگری رژیم صهیونیستی

سی و ‎چهارمین کنفرانس ملی عربی روز گذشته با حضور بیش از ۲۵۰ شخصیت عرب در بیروت برگزار شد و شرکت‌کنندگان بر نقش مقاومت در مقابله با تجاوزهای رژیم صهیونیستی تاکید کردند.

|

استقبال حماس از صدور حکم بازداشت ۳۷ مقام صهیونیست در ترکیه

استقبال حماس از صدور حکم بازداشت ۳۷ مقام صهیونیست در ترکیه

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در بیانیه‌ای از صدور حکم بازداشت ۳۷ مقام صهیونیست توسط دادستان عمومی استانبول ترکیه از جمله جنایتکار جنگی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و همچنین یوآو گالانت و یسرائیل کاتس دو وزیر جنگ تروریست سابق و کنونی این رژیم استقبال کرد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.